Manisa'nın Kula İlçesinde Karakolda Cinnet Getiren Bir Asker, Silahla Vurduğu 3 Arkadaşını Şehit Edip 3 Arkadaşını Yaraladıktan Sonra İntihar Etti.

Manisa'nın Kula İlçesindeki Jandarma Karakolunda Sabaha Karşı Yaşanan Olayda, İsmi Henüz Açıklanmayan Ve Cinnet Getirdiği Belirtilen Asker, Koğuşta Silahla Ateş Açtı.

Olayda, 3 Asker Şehit Oldu. Yaralanan 3 Asker İse 112 Acil Servis Ekiplerince Salihli Devlet Hastanesi'ne Kaldırıldı. Cinnet Getiren Asker İntihar Etti.

Cenazeler İncelemenin Ardından Kula Devlet Hastanesi Morguna Kaldırıldı.

Yaralı Askerlerin Hayati Tehlikeleri Yoktur

Manisa Valiliği'nce Yapılan Açıklamada İse "Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'nda Vatani Görevini Yapan Bir Jandarma Erin, Kişisel Nedenlerden Kaynaklandığı Düşünülen Bir Gerekçeyle Saat 03.20'de Askerlerin İstirahatte Bulunduğu Sırada Koğuşu Otomatik Silahla Taraması Sonucu 3 Asker Şehit Oldu, 3 Asker Yaralandı." Denildi.

Salihli Devlet Hastanesi'nde Tedavileri Devam Eden Yaralıların Hayati Tehlikelerinin Bulunmadığı Belirtilen Açıklamada, Birlikte Görev Yapan Diğer Askerlerin Herhangi Bir Sağlık Sorununun Bulunmadığı Kaydedildi.

Olayın Ardından Fail Jandarma Erin İntihar Ettiği Bildirilen Açıklamada, "Konuyla İlgili Adli Ve İdari Tahkikat Başlatılmıştır. Aziz Milletimize Ve Kederli Ailelere Başsağlığı, Yaralı Askerlerimize Acil Şifalar Temenni Ederiz." İfadeleri Kullanıldı.

123456---kopya-20170711172541.pngyesyeni-logo-final-20170711172541.png

Taka Gazetesi

Editör: TE Bilisim