Akçaabat Fk Sebat İkinci Yarı Hazırlıklarına Antalya Grand Haber Hotelde Başladı.

23 Aralık 2013(Bugün) Sebat Saat:09.30 Da İlk Kamp İdmanını Yapan Akçaabat Fk Sebat Kamp Programına Başlamış Oldu.

Yaklaşık 30 Gün(1 Ay)Sürecek Olan Antalya Kampına 23 Futbolcu Katıldı. Yılbaşına Kadar Olan Süreçte Sabah Ve Akşam Olmak Üzere Günde Çift İdman Yapacak Olan Akçaabat Fk Sebat Yılbaşından Sonraki Kamp Programını Bol Hazırlık Maçları Yapacak.

Takımda, Eksik Ve Sakat Futbolcunun Olmadığı Ve Kamp Süresi Boyunca Takımdaki Eksikleri Giderecek Olduklarını Belirten Kulüp Başkanı Zeki Öztürk ”Şuan İçin Takıma Transfer Yapacak Olduğumuz Ve Görüşmeleri Hala Devam Eden Futbolcular Var, Görüşmeler Neticesinde Anlaşma Sağlandığında Yeni Transferleri Takımımıza Katarak Lige Hazır Başlamış Olacağız. Açıklamasında Bulundu.

Türkiye Liglerinde Oynayan Birçok Takımın Dahi Hayal Edemeyecek Olduğu Kamp Yeri Akçaabat Fk Sebat Yöneticileri Tarafından İtina İle Tespit Edilerek Bulundu. Antalya Kemer’in En Lüks Hotellerinden Olan Grand Haber Hotel Yetkilileri, Akçaabat Fk Sebat Takımını Ağırlayacak Olmanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Söylediler.

AKÇAABAT FK SEBAT’IN KAMP YAPTIĞI HOTELİ TANIYALIM.

Antalya Kemer Şehir Merkezinden, Antalya’ya 45 Kilometre Uzaklıkta, Havaalanına 60 Km Mesafede, Dört Katlı Ana Binadan Oluşan, Mavi Bayrak Ödüllü 168 Metre Uzunluğunda Sahil Bandı Bulunan Ve Denize 150 Metre Mesafede Olan Grand Haber Hotelde,311 Oda 630 Yatak Kapasiteli.

Editör: TE Bilisim