“ Anneler Günü” Huzurevi Ziyareti

Trabzon Umut Ve Savaşım Derneği Ve Aile Ve Sosyal Hizmetler Derneğiyle Birlikte, ‘Anneler Günü’ Dolayısıyla Trabzon Huzurevi’ni Ziyaret Ettiler. Aile Ve Sosyal Hizmetler Derneği Başkanı İsmail Karaismail, Gülser Karaismail, Trabzon Umut Ve Savaşım Dernek Başkanı Dr. Nimet Baki, Başkan Yardımcısı Adil Duman, Canan Baysakal, Huzurevi Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden Neşe Sabır, Işıl Kafkas, Nermin Asanoğlu Birlikte 10 Mayıs Anneler Günü’ Dolaysıyla Trabzon Çamlık Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti. Huzurevi Sakinleriyle Tek Tek Tokalaşıp Ellerini Öpen Dernek Üyeleri “ Dualarına İhtiyacımızın Olduğu Büyüklerimizle Beraberliğimizi Süsleyen Çocuk Evlerindeki Pırlantalarımızla Destek Verip Dua Aldığımıza İnandığımız Sizlere Teşekkür Ederiz” Deyip Pasta Kesip Güller Dağıtan, Dernek Üyeleri Yaşlılarımıza Çeşitli Hediyeler Takdim Etti.

Trabzon Umut Ve Savaşım Dernek Başkanı Dr. Nimet Baki, Bu Güzel Yaşlı Bakım Evinde Bu Güzel Huzurevinde Her Türlü İmkânı Her Türlü Konaklama, Dinlenme, Sunulmaktadır. Çalışan Güler Yüzlü Personel Ve Yaşlılar Bu Ziyaretten Çok Mutlu Olduklarını Dile Getirdi. Dernek Üyelerini Karşısında Gören Yaşlılar, Bol Bol Dua Edip Çalışmalarında Başarılar Dilediler. Bu Tür Ziyaretlerin Daha Sık Ve Herkesin Daha Duyarlı Olması Konusunda Dilekte Bulundular. Huzur Evi Sakinlerinden Yaşlı Teyze “ Sizleri Görmekten Çok Keyif Aldık Ama Bu Keyfi Bize Yaşatmanız İçin Bir Yıl Daha Mı Bekleyeceğiz” Dedi.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Derneği Başkanı İsmail Karaismail “ Bir Küçük Mutluluğun O Kocaman Bedenleri Nasılda Etkilediğini Gördük, Yaşlanmak Böyle Bir Şey…” Dedi.

Yaşlılarımız Anneler Günü’nde De Kendilerini Unutmadıkları İçin Çok Mutlu Olduklarını Belirttiler. Burada Dört Öğün Yemek Ve Her Türlü İhtiyacımız Karşılanıyor Sadece Sohbete Ve Muhabbete İhtiyaçları Olduğunu Bildiren Huzurevi Sakinlerinin Talep Ve İsteklerini De Dinleyen Dernek Başkanları Her Türlü Desteğe Hazır Olduklarını İfade Ettiler.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Editör: TE Bilisim