Ankara'da Barut Fabrikasında Patlama! Ölü Ve Yaralılar Var...

Ankara’nın Elmadağ İlçesinde Bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Barutsan Roket Ve Patlayıcı Fabrikası'nda Patlama Meydana Geldi. Patlamada Bir İşçinin Hayatını Kaybettiği 4 İşçinin Yaralandığı Belirtiliyor.

Ankara’nın Elmadağ İlçesinde Bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Barutsan Roket Ve Patlayıcı Fabrikası'nda Meydana Gelen Patlamada Bir Kişi Hayatını Kaybetti 4 Kişi Yaralandı.

VALİ TOPACA'DAN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Ercan Topaca Da Kazayla İlgili Açıklama Yaparak "Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na Bağlı Elmadağ Barut Fabrikasında Meydana Gelen İş Kazasında, 1 İşçimiz Vefat Etmiş Ve 4 İşçimiz De Yaralanmıştır. Yaralılar Hastanelere Sevk Edilmiştır.Kazanın Nedeni İle İlgili Adli Ve İdari Çalışma Başlatılmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur" İfadelerine Yer Verdi.

ÖLEN İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Patlama Sonucu Fabrikada İşçi Olarak Görev Yapan Emre Özcan (33) İle 4  Çalışan Yaralandı. Özcan, Sağlık Ekiplerinin Müdahalelerine Rağmen Olay Yerinde  Hayatını Kaybetti. Diğer Yaralılar, Ankara'daki Hastanelere Kaldırılarak Tedavi  Altına Alındı.

PATLAMANIN SEBEBİ 'YAKIT SIKIŞMASI'

Patlamanın, Fabrikanın Yakıt İşleme Merkezindeki Varillerde Bulunan Yakıtın Sıkışması Sonucu Meydana Geldiği Öne Sürüldü.

670-633.gif123456---kopya-20180524162914.png

Editör: TE Bilisim