Futbolda altyapıya çok önemli yatırımlar yapan Soğuksuspor bunun karşılığını almaya başladı. Altyapı guruplarında 130 lisanslı sporcu ve 4 tecrübeli antrenör ile çalışmalarını sürdüren Soğuksuspor Trabzon ve Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Serkan Öztürk yönetim olarak futbolcu tarlası olan Trabzon’da genç yetenekleri en iyi şekilde eğitip Türk sporuna kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adamlar ile yaptıkları plan ve program dâhilinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Öztürk, U-15 gurubunda Trabzon şampiyonu olarak guruplarda Trabzon’u temsil edeceklerini söyledi. Yönetimdeki arkadaşlarına, teknik direktörlere, sporculara, sporcu velilerine ve camiaya verdikleri desteklerden ötürü teşekkür eden Öztürk, birlik ve beraberlik içerisinde alt yapıyı daha da güçlendirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

SOĞUKSUSPOR U-15 FUTBOL TAKIMI TRABZON’U GRUPTA TEMSİL EDECEK.

Soğuksupor U-15 Futbol Takımı, 3 Grubu ilk iki sırada bitiren 6 takımlı play-off grubunda 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puanla gol yemeden Ortahisar Kanuni’nin ardından ikinci olarak Trabzon’u temsil etme hakkı kazandı.

Teknik sorumlular Denizhan Altunbaş ve Cengiz Tosun, ‘’Grubumuzda, Kanuni, Araklı 1967,Söğütlüspor, Düzyurtspor ve Telekomspor vardı. Ortahisar Kanuni 13 puanla birinci, Soğuksuspor 11 puanla ikinci, Araklı 9 puanla 3. Oldu. U15 grubumuz 5 yıldır biralarda çalışmakta ve bundan önceki iki sezonda şampiyonluğu son dakikalarda yediğimiz gollerle kaçırdık ama bu sezon çok şükür ki şampiyon olduk. ‘’değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli teknik adamlar, ‘’Şu anki yönetimimiz sözde değil gerçekten tüm gruplarımıza olduğu gibi U15 grubumuza da özel hassasiyet göstermiş her konuda bizi profesyonel takımmışız gibi maddi ve manevi desteklediler. Trabzon futboluna verdikleri bu değerli desteklerden dolayı yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz‘’ ifadelerini kullandılar.

serkan-ozturk-kulup-baskani-(2).jpegsogksuspor--u-15-takimi(1).jpeg670-414.gif123456---kopya-20180417194434.png

Editör: TE Bilisim