Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonunun Hemen Karşısında Bulunan Aydınlatma Direklerinden Dışarıya Doğru Sarkan Elektrik Kabloları Ölüme Davetiye Çıkarıyor.

Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonunun Karşısında Bulunan Ve Aydınlatma Direğine Giden Elektrik Kablolarının Bağlantı Noktaları Bilinmeyen Nedenlerden Dolayı Dışarıya Sarktı. Dışarıya Sarkan Elektrik Kabloları İle Yer Arasında Bulunan Mesafe 20-25 Santim Olurken Elektrik Kablolarının Açıkta Olması Ve Kabloların Soyulmuş Vaziyette Durması Çevredeki İnsanları Korkuttu. Durumu Fark Eden Vatandaşlar Elektrik Direğine Yanaşmaktan Korkarken, Onlarca Kişi İse Tehlikeyi Fark Ede Ede Kabloların Yanından Geçip Gidiyor

Vatandaşlar, Küçük Bir Çocuğun Bile Rahatlıkla Kabloya Ulaşabileceğini Belirterek, Elektrik Kablolarının Biran Önce Yapılmasını İsteyerek, Tepki Gösterdi.

Vatandaşlar Elektrik Direklerinin Ölüm Saçtığını İfade Etti

Dışarıya Sarkan Elektrik Kabloları İle Yer Arasında Bulunan Mesafe Yaklaşık 20-25 Santim Olurken, Elektik Kablolarının Açıkta Olması Çevrede Ki İnsanların Da Tepkisine Neden Oldu. Durum Karşısında Vatandaşlar Elektrik Direklerinin Ölüm Saçtığını İfade Ederken, Çocukların Bile Rahatlıkla Kabloya Ulaşabileceklerini Belirterek Tepki Gösterdiler.

Öte Yandan Açık Bırakılan Kabloların Yayaların Geçtiği Yerde Olması Tehlikenin Boyutunu Daha Arttırıyor. Öyle Ki Her Gün Yüzlerce Vatandaş Oradan Geçerek Ya Otobüse Yâda Minibüse Biniyor. Aydınlatma Direklerinden Sarkan Elektrik Kablolarının Yere Yakın Bir Konumda Olması Oradan Geçen Çocuklarında Hayatını Tehlikeye Atıyor.

‘Yetkililerden Bu Alanda Gerekli Güvenlik Önlemlerini Almalarını Rica Ediyoruz’

Beton Direğinde Olan Kabloların Açıkta Ve Dışarıya Sarkan Bir Şekilde Gören Vatandaşlar, Kapağın Bir Süredir Yerinde Olmadığını, Bu Durumun Özellikle Küçük Çocuklar İçin Tehlike Oluşturduğunu Belirterek, “Bakıldığı Zaman Bazı Direklerde Korumanın Ve Kapakların Yerinde Olduğunu Görüyoruz Ama Bu Direkte Kablolar Dışarıya Sarkmış Durumda. Herhangi Bir Kişi, Buradan Geçtiği Zaman Yanlışlıkla Temas Etmiş Bile Olsa Elektrik Akımına Maruz Kalabilir. Bu Durum, Gerçekten Büyük Bir Tehlikenin Olduğunu Gösteriyor. Yetkililerden Bu Alanda Gerekli Güvenlik Önlemlerini Almalarını Rica Ediyoruz” Dedi.

20170704_153244.jpg20170704_153248.jpg123456---kopya-20170706212403.pngyesyeni-logo-final-20170706212403.png

Editör: TE Bilisim