Akçaabat’ta Yaya Geçidine Park Eden Sürücü Pes Dedirtti!

Akçaabat’ta Bir Sürücünün Aracını Yaya Geçidine Park Etmesi Vatandaşları İsyan Ettirdi. Bilinçsiz Sürücüye Tepki Gösteren Vatandaşlar, Özellikle Trafiğin Yoğun Olduğu Bölgelerde Yaya Geçitlerine Park Edilen Araçların Kısa Sürede Kaldırılması İçin Yetkilileri Göreve Davet Etti.

Akçaabat İlçesi Adnan Menderes Caddesi, Hamamçimeni İş Merkezi Sahil Kesimi Tarafında Yayalara Ayrılan Ve Yayaların Geçmesi İçin Sağlanan Alanda Bir Sürücünün Ortaya Koyduğu Davranış, Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu. Trafik Yoğunluğunun Had Safhada Olduğu Bölgede Sürücü, Aracını Yaya Geçidinin Üzerine Park Etti. Sürücünün Bilinçsiz Bir Şekilde Aracını Yaya Geçidine Park Etmesi Nedeniyle Özellikle Engelli Ve Yaşlılar Başta Olmak Üzere Bebek Arabası Süren Anneler, Yaya Geçidini Kullanmakta Güçlük Yaşadı.

20200229_153453.jpg

“SÜRÜCÜLER EMPATİ YAPSIN”

Bu Tür Yaya Geçidine Park Eden Sürücülere Gerekli Cezaların Uygulanmasını İsteyen Vatandaşlar, “Araç Kullanmak Sadece Ehliyet Almakla Olmuyor. Sürücü Araç Kullanmanın Dışında Yayalara Da Saygı Göstermek Zorunda. Ancak Bu Tür Yaya Geçidine Araçlarını Park Eden Bilinçsiz Sürücüler, Vatandaşları Zor Durumda Bırakıyor. Sürücüler, Empati Yapmalı Ve Kendilerini Yayalarının Yerine Koymalı. Belli Bir Mesafe Yürümemek İçin Sürücülerin Bilinçsiz Bir Şekilde Park Ettiği Araçlar, Yayalar İçin Bir Tehdit Oluşturuyor. Vatandaş Olarak Akçaabat İlçemizde Trafik Yoğunluğunun Had Safhada Olduğu Bulvar Ve Caddelerde Yaşanan Benzer Durumlarda Sürücülere Gerekli Cezalar Verilmeli Ve Anında Müdahale Edilerek Araçlar Çekici Yardımıyla Kaldırılmalı. Yetkileri Göreve Davet Ediyoruz” Dedi.  

b-161.jpg

Editör: TE Bilisim