Akçaabat Şehir Merkezinde Araç Park Edecek Yer Bulamadıklarını Gerekçe Göstererek Kaldırım, Yaya Geçidi Ve Engelli Geçişlerinin Bulunduğu Yerlere Park Eden Duyarsız Sürücüler Şimdide “ DURAKLAMAK VE PARK ETMEK YASAKTIR” Levhalarının Olduğu Yere Araçlarını Park Ederek Uygulanan Yasakları Gasp Ediyorlar.

Akçaabat İlçesinde Yaşanan En Önemli Problemlerden Biri Olarak Gösterilen Trafik Ve Otopark Sıkıntısı Nedeniyle, Araç Park Edecek Yer Bulamadıklarını Gerekçe Gösteren Bazı Sürücüler, Kaldırım, Yaya Geçidi Ve Engelli Geçişlerinin Bulunduğu Yerlere Araçlarını Park Ededursun, Bugün Nihat Usta Köfte Salonunun Olduğu Alana Doğru Yürüyüş Yaptım.Tam Ana Yol Tarafı Ve Akçaabat Limanına Girişin Olduğu Yere Karayolları Tarafından Yıllar Önce Dikilen “ 100 METRE İLERİYE 100 METRE GERİYE DURAKLAMAK VE PARK ETMEK YASAKTIR” Levhası Ve Levhanın Önüne Ve Arkasına Par Eden Özel Araçlar Dikkatimi Çekti..

PARK ETMEK YASAKTIR LEVHASINI Oraya Karayolları Tarafından Dikildi. Levhanın Ne Anlama Geldiğini Ne Olduğunu Bilemeyen Bir Çok Vatandaşımız Olabilir, Yalnız O Levhanın Ne Anlama Geldiğini Bilmeyen Hiçbir Sürücü Yoktur. Buna Göre Dikkatimizi Çeken Levha Açık Açık Ne Demek İstiyor? İşte Şunu Demek İstiyor..

Benim Olduğum Yerin 100 METRE İLERİSİNE VE 100 METRE GERİSİNE “ DURAKLAMAK VE PARK ETMEK YASAKTIR” Doğru Dimi..

Yalnız Sizinde Fotoğrafta Gördüğünüz Gibi Hemen Hemen Hergün Bu Levhanın Önüne Ve Arkasına Duyarsızca  Araçlarını Çeken Şimdi Olduğu Gibi Çok Sayıda Sürücüler Var.Bu Duyarsız Sürücüler Araçlarını Park Ettikleri Yerin Yasak Olduğunu Bilmiyorlarsa Bence İlçe Trafik Ekibi Yasakları Çiğneyen Birçok Sürücüye Psikolojik Tedavi Önermeleri Gerekli Olduğunu Düşünüyorum. Özellikle Bu Alandan Hem Limana Hemde Akçaabat Belediyesi Fen İşlerine Giriş Çıkış Yapılan Trafiğin Yoğun Olduğu Yer.Bu Alan Tehlike Sinyali Veriyor İlgililer Lütfen Gerekeni Yapsın..

img_20170202_113643.jpgimg_20170202_113621.jpgimg_20170202_113805.jpg123456---kopya-490.pngslayt1-001.jpg

Editör: TE Bilisim