İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Gerçekleştirmiş Olduğu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Yeni Başkanını Belirledi.

İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinin Kendine Ait Lokalinde Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Çok Sayıda Üye Katılarak Başkanlığa METİN AKIN Getirildi.

29 Yıl Önce İstanbul Avrupa Yakası Şirinevler İlçesinde Kurulan Ve Bugün Çok Sayıda Üyeye Sahip Olan İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Belirlemiş Olduğu Yeni Başkanının Ardından Yeni Yönetim Kurulunu Da Oluşturdu.

Olağanüstü Toplantı Gerçekleştirerek Akçaabat’ı İstanbul Gibi Metropol Şehirde Tanıtımını Yapan Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinin Çiçeği Burnunda Yeni Başkanı Akçaabatlı Hemşerimiz İş Adamı METİN AKIN İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajımızda Haber Sitemize Açıklamalarda Bulundu.

Başkan Metin AKIN

İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı.

1956-Trabzon, Akçaabat Akçakale Zeytinlik Köyü Doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Mezunuyum.1974 Yılından Beri İstanbul’da Yaşamakta Ve İş Hayatındayım. Arkadaşlarımız Ve Hemşerilerimizin Teveccühü İle 2002 Yılından Beri Yönetiminde Olduğum Derneğimizin Başkanlığı Görevi Tarafıma Tevdi Edildi. Her Kademesinde Olmaktan Gurur Duyduğum Derneğimizde Bu Görevden Dolayı Onur Duydum, Hayırlı Olmasını Dilerim.

Öncelikle Yeni Yönetim Kurulu Adına Bugüne Kadar Derneğimize Maddi Manevi Desteklerinden Ötürü; Eski Başkanlarımız Ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Tüm Hemşerilerimize Ve Dernek Üyelerimize Teşekkür Ederim. Onlardan Devraldığımız Bu Bayrağı Onlarında Desteği İle Daha Yukarılara Taşımak, Tüm Akçaabatlı Ve Akçaabat Sevdalı Kişilere Ulaşarak Birlik, Beraberlik Ve Yardımlaşma Kültürümüzü Yaşatmak Adına Yükümüzün Ağır Olduğunun Farkındayız.

Öncelikli Hedefimiz Üyelerimizin Bilgilerini Güncellemek Ve Birbirimizle İletişim Ağını Kurabilmektir. Bu Amaçla Tüm Akçaabatlıların Bizlere Ulaşmasını Rica Ediyoruz. Onların Fikirlerine Ve Önerilerine İhtiyacımız Var. Dernek Merkezimiz İstanbul Şirinevler’de Olup Her Hafta Salı Akşamları Derneğimizde Buluşuyoruz, Herkesi Bekliyoruz. Gelemeyecek Ancak Bilgilerini Güncellemek İsteyen Üyelerimiz Bize Aşağıdaki İletişim Bilgilerinden Ulaşabilirler.

Aylık Ve Özel Günlerde Yapılacak Etkinliklerimiz Üyelerimizle Oluşturulacak İletişim Platformunda Ayrıca Duyurulacaktır.

Dernek İletişim: Gökçe ATMACA  0 532 497 15 96   [email protected]

AKÇAABATIN SESİ İnternet haber sitesi olarak Başkan Metin Akın ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlara başarılar dileriz.

1-(4)-023.jpg

İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı METİN AKIN

1-(3)-032.jpg1-(1)-046.jpg1-(2)-037.jpg670-141.gif123456---kopya-20180210181214.png

Editör: TE Bilisim