Akçaabatlı Bir Vatandaş www.sikayetvar.com'a Gönderdiği Şikayette Araçlardan Ve Motosikletlerden Rahatsızlığını Dile Getirdi.

Akçaabat Cadde Ve Sokaklardaki Aşırı Yüksek Egzoz Sesleri Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu. Egzoz Seslerine Denetim Getirilmesini İsteyen Vatandaşlar Yüksek Cezaların Getirilmesini İstedi.

Akçaabat’ta Yaşayan, Öğrencilerin, Bebeklerin Ve Yaşlıların Egzoz Seslerinden Çok Rahatsız Olduğunu Kaydeden Vatandaşlar Rahatsızlık Verici Nitelikteki Egzoz Seslerine Ağır Cezalar Uygulanmasını İstedi. Şikâyetlerde Egzoza Takılan Apartmanlar İle Çıkartılan Seslerin Muayenelerde Tespit Edilmesi Gerektiği Belirtildi.

KENDİ ZEVKLERİ İÇİN ÇEVREYE ZARAR VERİYORLAR

Motorun Egzoza Yansıyan Seslerini Susturmak İçin Yapılan Egzozlar Otomobil Kullanıcılar Tarafından Farklı Amaçlarla Kullanılınca Tepkilere Neden Oldu.

Türkiye’nin Şikâyet Platformu Şikayetvar’a Akçaabat’ta Yaşayan Bir Vatandaş Tarafından Gönderilen Şikâyetlerde Akçaabat Genelinde Ve Akçaabat Trafiğinde Gürültü Kirliliğine Neden Olan Egzoz Seslerinin Denetlenmesi İstenildi. Vatandaşlar Şikâyetlerinde “Akçaabat’ta Son Günlerde Trafikte Aşırı Egzoz Sesleri Egzoza Takılan Aparat İle Gürültü Kirliliğine Neden Oluyor. Akçaabat İlçe Emniyet Görevlileri Tarafından, Müdahale Edilip Uyarılmasına Ve Ceza Uygulamasına Hiç Şahit Olmadık. Bu Husustan Çoğu Vatandaş Şikâyetçi Ama Kimi Kime Şikâyet Edeceğiz. Biz Vatandaş Olarak Dile Getirmek Ve Dikkatinize Arz Etmek İstiyoruz. Bir Zamanlar Havalı Kornolar; Hastaları, Ders Çalışan Öğrencileri, Uyuyan Bebek, Çocuk Ve Kişileri Yerinde Hoplatarak Rahatsızlık Veriyordu. Havalı Korna Kullanan Araçlara Ceza Kesilerek Ve Muayene İstasyonlarında Kontrol İle Önlenme Başarısı Gösterildi. Şimdi İse Plakasız Kros Motosikletleri Ve Çoğu Araçlarında Egzozlarına Yaptırdıkları İşlem İle Sanki Ralli Arabası Gibi Aşırı Bir Egzoz Sesi İle Kendi Zevkleri İçin Topluma Ve Çevreye Rahatsızlık Vermektedirler. Diyerek Şikâyetlerini Dile Getirdiler.

yesyeni-logo-final-253.png

Editör: TE Bilisim