Akçaabat’ın Sevilen İş Adamı AVNİ GEDİKLİ Oğlu YUNUS EMRE GEDİKLİ’yi Evlendirdi

Akçaabat’ın Sevilen İş Adamlarından AVNİ GEDİKLİ Oğlu YUNUS EMRE GEDİKLİ’nin Düğününde Sevenleri İle Bir Araya Geldi.

Akçaabat’ın Ve Akçaabat Sanayi Sektörü, Mobilya Sektörü, Beyaz Eşya Sektörü, İnşaat Mimarlık Sektörünün Sevilen İş Adamı, Akçaabat Yunus Emre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ve Sahibi AVNİ GEDİKLİ Remzi Düğün Salonunda Düzenlenen Muhteşem Düğün Organizasyonu İle Oğlu YUNUS EMRE GEDİKLİ’yi Evlendirdi.

Trabzon Ve Akçaabat’ın Çok Sayıda Tanınmış İş Adamlarının Ve Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Düğünde Sevenleri İle Bir Araya Gelen GEDİKLİ Ve KÜÇÜKÇEYLAN Aileleri, Evlatlarını Evlendirmenin Mutluluğunu Misafirleri İle Pistte Doyasıya Yaşadı.

SALİHA KÜÇÜKÇEYLAN Ve MUHARREM KÜÇÜKÇEYLAN Çifti İle Dünür Olan AVNİ GEDİKLİ Eşi NERMİN GEDİKLİ İle Masaları Tek Tek Dolaşarak Gelen Tüm Misafirlere Teşekkür Ettiler.

Düğün Sonrası Gelini AYÇA Ve Oğlu YUNUS EMRE GEDİKLİ İle Objektiflere Poz Veren İş Adamı AVNİ GEDİKLİ “ Hayatta Önce Çocuk Oluruz Çocukça Yaşarız. Ardından Gençlik Kanı Vücudumuzu Sarar O Enerji İle Gençliğimizi Yaşarız. Olgunluk Dediğimiz Yaşa Gelince İse İş Dünyası Ve Evlatlarımızın Sorumlulukları Bizi Bu Tür Mutlu Günlere Taşır. Şimdi İki Oğlumuz Vardı Artık İkide De Kızımız Oldu. Artık Yaşam Ve Sorumluluğun Farklı Bir Boyutu Da Onların Omuzlarında. Umarız Bir Ömür Sağlıklı Ve Mutlu Olurlar Dedi.

img_1068.jpgimg_1071.jpgimg_1060-002.jpgimg_1063-002.jpg123456---kopya-691.pngyesyeni-logo-final-20170411201759.png

 

Editör: TE Bilisim