Giresun Çanakçı Halk Eğitim Müdür Yardımcısı İken Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Ve Buradanda Fevzipaşa İlkokuluna Görevlendirilen Öğretmen Neşat Kör, Akçaabat Çamlıca Mahallesindeki Evinin 20 Metre İlerisinde Bulunan Ormanlık Alanda Meşe Ağacına Kendini Asarak İntihar Etti.

Sabah 07.30 Sularında Meydana Gelen Neşat Kör Öğretmenin İntihar Olayı Akçaabat’ta Şok Etkisi Yarattı.

Kızı Tarafından İntihar Ettiği Yerde Bulunan Öğretmen Neşat Kör’ün Cansız Bedeni Olay Yerine Gelen Vatandaşlar Tarafından Ağaçtan İndirildi Ve Jandarmaya Haber Verildi.

Çamlıca Mahalle Muhtarı Yusuf Aydın’dan Aldığımız Bilgilere Göre, İntihar Ederek Hayatına Son Veren Neşat Kör Öğretmenin Çamlıca Mahallesi Nüfusuna Kayıtlı Olduğu, Sessiz Sakin Bir Arkadaşımızdı, Çok Beyefendi Kişiliği Vardı, Trabzon’da İlk Üçüz Bebekler Babası Olduğunu, Son Zamanlarda Ekonomik Sıkıntılar Yaşadığını Duymuştum İntihar Etmesinin Sebebi İse Maddi Sıkıntıdan Olabileceğini Düşünüyorum. Muhtar Yusuf Aydın, Neşat Öğretmen Çok İyi Bir İnsandı Herkesin Kendine Göre Maddi Sıkıntıları Olabilir Ancak Neşat Öğretmenin Sıkıntısının İntihara Götürecek Kadar Nasıl Olduğunu Hala Anlamış Değilim. Kendisine Allahtan Rahmet Ailesine Ve Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum. Dedi.

o-004.jpg

Akçaabat’ı Yasa Boğan Neşat Kör Öğretmenin İntiharı Sonrası Akçaabat Eğitim Camiasıda Şok Yaşadı. Özellikle Görev Yaptığı Akçaabat Ortamahalle Fevzipaşa Okulundaki Öğretmen Ve Öğrenciler Gözyaşlarına Boğuldu. Öğretmen Ve Öğrenciler Tarafından Çok Sevilen Neşat Öğretmen’in Son Yolculuğunda Öğretmen Arkadaşları Ve Öğrenciler Neşat Öğretmeni Yalnız Bırakmayacaklar.

35 Yaşında Girdiği Bunalım Sonucu İntihar Ederek Hayata Gözlerini Yuman Akçaabatlı Öğretmen Neşat Kör’ün Cenazesi 27 Haziran 2016 Pazartesi Günü Öğle Namazına Müteakiben, Akçaabat Çamlıca Köyü (Köroğlu)Mevkinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerdeki Aile Kabristanlığına Defnedilecek.

Neşat Kör Evli Ve 4 Çocuk Babasıydı…

ne.jpgyesyeni-logo-final-042.png

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim