TBMM'de, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen "13. eTürkiye (eTR) Ödülleri" töreni yapıldı. TBMM 'eTR Yürütme Kurulu Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü, TBMM Genel Sekreteri Akçaabatlı hemşerimiz Doç. Dr. İrfan Neziroğlu aldı.

TBMM'de, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen "13. eTürkiye (eTR) Ödülleri" töreni yapıldı.  TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,  değerlendirmeye giren her kurumun kendi hizmet verdiği alanda en iyiyi başarmak için çaba sarf ettiğini, bu nedenle ödüle değer bulunsa da bulunmasa da bu alanda hizmet üreten bütün kuruluşların kendileri nezdinde çok değerli görüldüğünü kaydetti. 

TBMM’nin Akçaabatlı Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu yaptığı değerlendirmede, “Arkadaşlarımla beraber yaklaşık 4,5 yıldır Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni Türkiye'de ve dünyada örnek kurum, örnek parlamento, marka yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadarki projelerimiz Kalite Derneğinden Sabancı Vakfına kadar pek çok kurum tarafından ödüle layık görüldü. Bugün TBMM Mobil Uygulaması eTürkiye Özel Ödülüne layık görüldü. Mutluyuz. Amacımız TBMM'yi her gün bir adım daha ileriye taşımak. Bu heyecanı hisseden ve gayret eden bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Buna göre, "eTR Yürütme Kurulu özel ödülü" TBMM'ye, "En İyi Gelişme Gösteren Proje Ödülü" Türk Standartları Enstitüsü'ne, "Vodafone Türkiye Özel Ödülü" ise dijitalleşme endeksinde en yüksek puanı alan kurum olan Sağlık Bakanlığı'na verildi. 

Editör: TE Bilisim