Akçaabat amatörünün genç ve gelecek vaat eden ( Forvet Arkası Orta Saha Ve Sağ Açık ) Futbolcularından 18 yaşındaki YAMAN GÖRKEM MUMCU ile sohbet havasında kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

Futbolda bugünlere gelmesinde sebatspor alt yapı teknik direktörü metin çakır’ın büyük emeği olduğunu belirten YAMAN GÖRKEM MUMCU,en büyük hedefinin bir gün profesyonel futbolcu olarak top koşturmak olduğunu dile getirdi.

YAMAN GÖRKEM MUMCU KENDİNİ VE HEDEFLARİNİ ANLATTI…

1998 Doğumlu Akçaabat Sebatspor Alt Yapısında Metin Çakır Hocanın Elinde Yetişen Ve Daha Sonra Trabzon Ortahisar Kulübünde Bir Dönem Oynadıktan Sonra CMZ Derecikspor Kulübünde de Bir Dönem Oynayarak Yomra Spora Giderek Hakan Hocanın Elinde Bu Sezonumu Orda Geçireceğim.. Her Gittiğim Takımda Hocalarımın Oyun Düzeninde Takımımda Tüm Arkadaşlarımla Elimden Gelen Her Şeyi Yaptım Çok İyi Ve Sağlam Sezonlar Geçirdim Hedefim Ve Arzu'm Çok Çalışıp Profesyonel Takımlarda Top Koşturmak Üzerimde Emeği Olan Bütün Hocalarımı Takım Arkadaşlarımı Saygılarımı Ve Teşekkürlerimi Borç Bilirim.. Tüm Takımlara Yeni Sezonda Önce Centilmence Sonra Kardeşçe Bir Sezon Geçirmelerini Dilerim.. 

14009832_1063322620418638_1525221700_n.jpgyesyeni-logo-final-197.png

Editör: TE Bilisim