Akçaabatlı Başhekim İsmail Hakkı Ocak 7M’de Başladı!

Akçaabat Devlet Hastanesi Eski Başhekimlerinden, Akçaabatlı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsmail Hakkı Ocak Özel 7M Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı.

AKÇAABAT ÖZEL 7M HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Akçaabat Kavaklı Mahallesinde Yer Alan Özel 7M Hastanesi Doktor Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor. Genel Cerrahi Ve Ozon Terapi, Mezo Terapi, Kupa Terapisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Hakkı Ocak 10 Şubat 2020 Pazartesi Günü İtibariyle Hasta Kabulüne Başladı.

20200211_170349.jpg

İSMAİL HAKKI OCAK KİMDİR?

1959 Yılında Akçaabat’ta Doğdum. İlk, Orta Ve Lise Öğrenimimi Akçaabat’ta Tamamladım. Üniversite Öğrenimimi Hacettepe Tıp Fakültesinde Başlayıp Daha Sonra Ankara GATA’dan Askeri Doktor Olarak Mezun Oldum Silahlı Kuvvetlerin Değişik Yerlerinde Görev Yaptım. Silahlı Kuvvetlerdeki Mecburi Hizmetimi Bitirdikten Sonra Sivil Hekim Olarak Hayatıma Devam Ettim. Ülkemin Değişik Bölgelerinde, Doğusunda, Batısında Görevler Yaptım. Özellikle Son 20 Yıldır Trabzon’dayım. Buradada Akçaabat Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Ve Yönetici Olarak Görevde Bulundum. Daha Sonra Trabzon Numune Hastanesinde Görev Yaptıktan Sonra 2011 Yılında Emekli Oldum. Sonrasında İse Özel Sektörde Çok Kısa Bir Süre Çalışıp Trabzon’da Bir Vakıf Üniversitesinde 5 Yıl Yöneticilik Yaptım. Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun Kuruluşunu Yaptıktan Sonra Son İki Yıldır Serbest Olarak Çalışırken, Akçaabat İlçemizde Yeni Açılan 7m Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Ve Alternatif Tıbbın Bazı Dallarında Hizmet Vermek Üzere Yeni Görevime Başladım. Evli 2 Çocuk Babasıyım.

20200211_171307.jpg

OP.DR.İSMAİL OCAK, ÖZEL 7M HASTANESİNDE ALTERNATİF TIP TEDAVİSİNİDE UYGULAYACAK!

Sağlık Bakanlığı 2014 Yılında Çıkarttığı Bir Genelgeyle Alternatif Tıp’ın 14 Dalının Yönetmeliğe Bağlayıp Sağlık Bakanlığı Onaylı Duruma Getirmiştir. Bende Sağlık Bakanlığı Onaylı Üç Kursu, Üç Sertifikasyon Programını Bitirdim. Bunlar Ozon Terapi, Mezo Terapi, Kupa Terapisi Olup Önümüzdeki Günlerde İki Yada Üç Kursa Daha Devam Edeceğim. Ülkemizde Toplumumuzda Buna Ciddi Bir Yönelim Var. Tarihi Bir Özelliği Olan Halkımızın Benimsediği Bir Tedavi Yöntemini Tüm Hastalarımıza Uygulayarak Akçaabat 7M Hastanemizde Hastalarımıza Hizmet Vermeye Çalışacağız.

20200204_074707.jpgb-108.jpg

Editör: TE Bilisim