Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesinden Akçaabat Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti..

İstanbul’un Beşiktaş İlçesinde Bulunan Vodafone Arena Stadı Yakınında Ve Maçka Parkında Beşiktaş – Bursaspor Maçının Ardından Güvenlik Amacı İle Orada Bulunan Çevik Kuvvet Polis Ekiplerine Ve Vatandaşlara Yönelik Geçtiğimiz Cumartesi Günü Gerçekleştirilen Bombalı Saldırıda 36’sı Polis 8’i Sivil Vatandaş Olmak Üzere, 44 Kişi Şehit Olmuştu.

PKK Terör Örgütünün Uzantısı Olan TAK Terör Örgütünün Üslendiği Hain Saldırıdan Sonra Türkiye Genelinde Başlatılan Emniyet Mensuplarına Taziye Ziyaretleri İlçemizde De Yapılmaya Başlanmıştı.

Bu Ziyaretler Kapsamında Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevini Yürüten MEHMET HACIHASANOĞLU’na İlçemizde Yayın Hayatını Sürdüren www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Editörü KÖKSAL USTAOĞLU Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Gerçekleştirilen Ziyarette www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Editörü KÖKSAL USTAOĞLU, Yaşanan Terör Saldırısından Dolayı Tüm Emniyet Mensuplarına Baş Sağlığı Diledi.

Ziyaretten Dolayı Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Akçaabat Emniyet Müdürü MEHMET HACIHASANOĞLU “ Bizler Terör Ve Terör Destekçilerinin Daima Halkı Yıpratma Politikalarının İşe Yaramayacağını Söylemekteyiz. Terör, Türkiye’de Asla Hedefine Ulaşamayacaktır. Halkımızın Daima Yanındayız. Bu Saldırı Emniyet Mensuplarından Ziyade Tüm Vatandaşlarımıza, Ülkemizin Birlik Ve Bütünlüğüne Yönelik Yapılmıştır. Biz Ülkemizin Üzerinde Oynanmak İstenen Bu Oyuna Ve Teröre Asla Geçit Vermeyeceğiz. Allahtan Şehitlerimize Rahmet, Kederli Ailelerine Baş Sağlığı, Yarılarımıza Acil Şifalar Diliyorum.” Dedi.

p1010385.jpgp1010389.jpgp1010392.jpg

yesyeni-logo-final-746.png123456---kopya-236.png

Editör: TE Bilisim