GNR YAPI odaklandığı tüm işkollarında imza attığı projeleriyle başarılı bir grafik çizmekte, istikrarlı büyüme hedefi doğrultusunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Belirlemiş olduğu hedeflere ulaşmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren GNR YAPI bir yandan da toplum için yarattığı değerleri geliştirmek için çalışmaktadır. GNR YAPI’nın sahip olduğu sosyal sorumluluk bilinci, kurumsal kültürünün temel taşlarından biridir. GNR YAPI faaliyet gösterdiği iş alanında Akçaabat Ve Trabzon bölgesinde bu sorumluluk bilinciyle hareket etmektedir.

Temelinde insana ve doğaya saygının yer aldığı, çağımızın standartlarına uygun kalitede projelere imza atmak. Müşteri her zaman haklıdır prensibinden yola çıkarak müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkartmak. Son teknolojiyi takip edip, üretime yansıtmak ve iş güvenliğinden ödün vermemek. GNR YAPI İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİN temel prensiplerindendir.

Bu prensiplerle çalışan ve iş gücünü iş üretimini zamanında müşterisine sunan GNR YAPI yönetim kurulu başkanlarından MUAMMER – SİNAN GÜNNAR ile gerçekleştirmiş olduğumuz özel haberimizi siz saygıdeğer okuyucularımızla birlikte paylaşıyoruz….

img_5532.jpg

Ben Muammer GÜNNAR Akçaabatlıyım GNR YAPI’nın sahibiyim.

GNR YAPIYI KURMAMIZIN NEDENİ İSE…

Akçaabat’ta kaliteli konut üretmek ve insanların daha kaliteli evlerde yaşamasını sağlamak. Çevreci inşaatlar yapmak, çevreye özen göstermek. Özellikle şuanda otopark ile alakalı olan sorunları çözmek bunlar ilk önceliklerimizdir. Yeni projelerimizle de otopark işine çok özen gösteriyoruz. İnşaatlarda ve yapılacak olan binalarda özellikle otoparkın olması bizim için çok önemli. Yeni projelerimiz var. Sürekli Üzerine Koyarak Projeler Üretiyoruz. Bunun Yanında Devam eden projelerimiz var. Akçaabat’ta yatırım yapıp daha sonrada Trabzon’un merkezinde ’de hayata geçirecek olduğumuz projelerimiz var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

GNR YAPI NASIL BİR KURULUŞ

GNR’nin isim açılımı, kendi Soyadımız olan GÜNNAR’ın baş, orta ve son harflerini kullanarak oluştu. Güzelde bir isim haline geldi.

GNR YAPIYI KURMAKTAKİ AMACIMIZ

Şuan ülkemizde en çok iş alanına sahip olan inşaat sektörüne atılım yapmak. İnşaat sektöründeki potansiyeli değerlendirmek.

POTANSİYELİ AKÇAABAT’TA YAKALAYABİLDİNİZMİ

Akçaabat’ta yakaladığımıza inanıyorum. Başarılı projelere imza attık. Bundan sonrada yeni projelerimiz var onlarlada kendimizi kanıtlayacağımıza inanıyorum.

img_5535.jpg

GNR İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÖZEL KILAN FARKLI ÖZELLİKLER NELERDİR

Bunların başında en önceliklisi, birinci sınıf işçilik, birinci sınıf malzeme kullanmamızdır. Çünkü insanlarımız uzun yıllar ev almak için çalışıyor. Bunun karşılığını da en iyi şekilde vermemiz bizim görevimizdir. Onun için kaliteli konut üretmek bizim öncelikli hedefimizdir.

Şuan itibari ile GNR inşaat mühendislikte çalıştırdığımız personel sayısı 80 kişi. Çoğunluğu inşaatlarda çalışıyor. Bunun yanında yetersizlik durumunda dışarıdan destek alımı yapıyoruz.

İnşaata sıfırdan başlayıp bitirme süremiz her zaman taahhüt ettiğimiz sürelerimizin altında olmuştur. Buda bir rekor sayılır. Bazı durumlarda, belediye ve imar ile alakalı kısada olsa aşağı yukarı oynamalar oluyor. Bu durumlar normal.

Genelde 5 veya 10 kat daireler yapıyoruz. İmar durumuna göre yükseklikleri ve alçaklıkları değişiyor. Bu aşamaları kat ettikten sonra 2 veya 3 yıl içerisinde inşaatlarımızı yaparak müşterilerimize GNR YAPI Garantisi ve huzuru içerisinde teslim ediyoruz.

Arsa seçiminde ise, arsaların özellikle şehir merkezine yakın olmasına dikkat ediyoruz. Daha sonra ulaşımının kolay olması, inşaatçılık sektöründe manzara önceliği bayağı gündemde insanlar artık deniz manzaralı dairelerde oturmak istiyor bizde bu taleplere özen gösteriyoruz.

SİNAN GÜNNAR

Biz GNR YAPI olarak bu sektöre girdiğimizde ilk önce insanların bu sektörle alakalı şikâyetlerini dinledik. Daire alımlarında daire yapımlarında o eksiklikleri göz önünde bulundurduk. Biz kendi işimizde vatandaşı rahat ettirebilecek projelere imza atıyoruz. Vatandaşımız bizden daire aldığında “OH BE ”deyip bir daire aldım oturuyorum diyebiliyor.

Bizi biz yapan önceliklerimizin başında, inşaatımızın toprağından tutunda ilk kazma vurulduğu an itibari ile çatısını bitirene kadar birebir biz ilgileniyoruz. Bütün ustalarla da titizlikle ilgileniyoruz, hatta malzeme alımlarında yapılışıyla, ufak bir hatada ise ustalarımızı uyarıyoruz. GNR YAPI hiçbir zaman müşterisine ticari gözle bakmamıştır. Neden? Çünkü GNR yapı müşterisine, yaşam alanı yaratır, farklılığını gösterir, aile ortamında aile bağları kurdurur, sevgi hoş görü ortamına kavuşmanızda yaşamanıza vesile olur.

img_5607.jpgimg_5613.jpg

Editör: TE Bilisim