Akçaabat’ın Köklü Ailelerinden “GEDİKLİ ”Ailesinin Bayanları Kendi Aralarında Düzenledikleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler.

Akçaabat Horon Köfte Balık Restaurantta Düzenlenen Geleneksel “GEDİKLİ “Ailesi Bayanları İftar Yemeğinin Organizesini Siemens Akçaabat Bayi Mağaza Genel Müdürü Habibe Baturoğlu Gedikli,Kardeşler Orman Ürünleri Mağaza Müdürü Kübra Gedikli,Ernil Yapı Malzemeleri Mağaza Müdürü Büşra Gedikli İle Birlikte  Yaptılar.

Gedikli Ailesinin Çok Sayıda Bayanlarının Katıldığı İftar Yemeği Oldukça Kalabalıktı. Yalnız İftar Yemeğinin Bir Kuralı Vardı Oda Erkeklerinin İftar Yemeğine Katılmayacak Olmasıydı. Onuda Başaran “GEDİKLİ “Ailesinin Bayanları Eşlerinden, Çocuklarından Ayrı Bir İftar Yemeği Gerçekleştirerek Bir İlkide Başarmış Oldular.

“GEDİKLİ” Ailesi Bayanları Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdikleri Aile İçi İftar Yemeğini Gelecek Yıllarda Çok Daha Farklı Organizasyonlarla Gerçekleştireceklerini Söylediler.

Ramazan Ayı Bitmeden Eşlerimizle Birlikte İftar Yemeği Gerçekleştireceklerini De Söyleyen “GEDİKLİ ”Ailesi Bayanları, İftar Yemeğinin Ardından Çay Ve Kahve Eşliğinde Bol Bol Sohbet Ettiler. 

Gecenin Sonunda İse Topluca Fotoğraf Çektirerek Geleneksel Hale Getirdikleri İftar Yemeğini Sonlandırmış Oldular.

1-024.jpg2-017.jpg3-018.jpg4-011.jpg5-004.jpg6-005.jpg7-002.jpg8-001.jpg9.jpg123456---kopya-962.pngyesyeni-logo-final-20170618015938.png

 

 

Editör: TE Bilisim