Akçaabatlı Genç İşadamı Resul Altın’ın Sahibi Olduğu Beyoğlu Market’te Fiyatları Gören Şaşkına Dönüyor.

Açıldığı Günden İtibaren Uygun Fiyatları İle Gündeme Oturan Beyoğlu Market Akçaabat Kavaklı Mahallesi Yalı Mevkiinde Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

4 Yıllık Bir Mazisi Olan Beyoğlu Marketin Sahibi Akçaabatlı Genç İşadamlarımızdan Resul Altın Haber Sitemize Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi.

“Sürekli Proje Üretmektense, Kararsızlığa Kapılmaktansa Uygun Makul Cebimizin Bize Sunacağı İş İmkânlarına Göre Fazla Kararsız Olmadan Girişimciliğe Açık Bir Şekilde Hareket Edip Hayata Geçirmek Gerekir. Başarının Sırrı Bir Hedef Belirleyip Ve En Makul Bir Yol Haritası Kendimize Çizerek, Çalışarak Ve İnanarak Yürümektir. Buradan Bütün Genç İş Adamı Arkadaşlarıma Ticaret Pazarında Cesaretli Ve Kendimize Olan Güven Duygumuzu Her An Canlı Hissedecek Şekilde Kararlı Bir Tutum Sergileyip İşlerimizi Zamana Yaymaktansa Hızlı Bir Karar Verip Tüm Enerjimizi İşimize Harcayarak Denemekte Fayda Var”

Beyoğlu Market Sahibi Resul Altın Sözlerine Darıca Mahallesinde Yakın Zamanda Açacak Oldukları Yeni Marketin Müjdesini Vererek Devam Etti.

Darıca Mahallesi Sahil Kesimi Diyanet Merkezi Yokuşunda Yer Alan Beyoğlu Market’in İkincisi Yakın Zaman İçerisinde Açılışı Gerçekleşecek. Görkemli Bir Törenle Açılışı Gerçekleşecek Olan Darıca Beyoğlu Market Şimdiden Açılışı Heyecanla Bekleniyor.

08c412.png

123456---kopya-703.pngyesyeni-logo-final-20170418200210.png

Editör: TE Bilisim