Akçaabat’ın Birleştirici Gücüne “BAK”

30 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimde CHP Trabzon İçin Önemli Hedef İlçelerinden Biri Olan Akçaabat’ta Yapılan Örgüt İçi Ve Kamuoyu Çalışmalarında, CHP Trabzon Eski İl Yöneticisi Mustafa Bak Akçaabat Belediye Başkan Adayı Gösterileceği Kesin Gözüyle Bakılıyor.

CHP Trabzon Eski İl Yöneticisi Mali Müşavir Mustafa Bak’ın İsmi Akçaabat Kamuoyun dada Destek Gördü. Öğleki Gerek Parti Üyeleri Olsun Gerek Diğer Muhalif Partilerin Dahi Desteğini Alabileceği Şimdiden Akçaabat Kulislerinde Konuşulmaya Başladı.

Mustafa Bak Hakkında Akçaabat Genelinde Yapılan İstişare Görüşmelerinde, Uzlaşıcı Ve Tabanda Sevilen Bir İsim Olduğu Öne Çıktı. Taraflı Tarafsız Herkesin Takdirini Ve Olurunu Kazanan Biri Olan Mustafa Bak CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Olma Konusunda En Ciddi Kişi Olduğunu Söyleyebiliriz.

Akçaabat’ta Yıllardır Mali Müşavirlik Hizmeti Veren Mustafa Bak, İnsanlarla Diyaloğu Ve İlişkileri Oldukça Güçlü. Bu Özelliklerini Siyaset Hayatında da Sürdüren Mustafa Bak, CHP’den Akçaabat Belediye Başkan Adaylığı Açıklamasını Tüm Akçaabat Kamuoyu Merakla Bekliyor…Şimdiden Kendisine Hayırlı Olsun Diyoruz.

d5b6b318-5367-40c8-ac8d-277173e0bd71---kopya.jpg1-(1)-147.gif1-(1)-149.png

Editör: TE Bilisim