Hanoğlu Et Mangal Kendin Pişir Kendin Ye Firması 12. Şubesini Akçaabat’ta Hizmete Açtı. Lezzetin Yeni Adresi Olmayı Hedefleyen Firmanın Akçaabat İşletme Sahibi SERKAN ERTÜRK Bu Alanda Trabzon Bölgesinde Çok İddialı Olduğunu Belirtti.

Akçaabat Kavaklı Mahallesi Rahman Cami Yanında Bugün Hizmete Açılan Hanoğlu Et Mangal Kendin Pişir Kendin Ye Ocakbaşı İş Yerinin Açılışı Yoğun Kalabalığın Katılımıyla Gerçekleşti.

Akçaabat Protokolünün İştirak Ettiği Açılış Törenine İşyeri Sahibi SERKAN ERTÜRK Ev Sahipliği Yaptı.

p1010419-horz-001.jpg

İyi Duygu Ve Dileklerini Dile Getiren İşyeri Sahibi SERKAN ERTÜRK

Akçaabat’a Yakışır Güzel, Nezih Bir İşletmenin Hayata Geçtiğini Söyledi. ERTÜRK, Bir Süredir Yapımı Süren Hanoğlu Et Mangal Kendin Pişir Kendin Ye Lokantası İlçe Merkezinde Güzel Bir Seyir İmkânı Sağlayan Nezih Bir Ortam Olarak Halkın Hizmetine Sunuluyor. Bugün Burada Yapılan Açılış Töreni İle AKÇAABAT Ekonomisine Canlılık Katacak Bir İşletme Daha Hayata Geçti. Dedi.

Hanoğlu Et Mangal Fındık Kabuğunda Kendin Pişir Kendin Ye Ocak Başı Restaurantın Açılış Törenine Gelen Tüm Konuk Ve Davetlilerle Tek Tek İlgilenerek Memnuniyetlerini Dile Getiren İşyeri Sahibi SERKAN ERTÜRK Tüm Akçaabat Halkına Teşekkürlerini Sundu.

foto-galeri-icon-026.png

 

Editör: TE Bilisim