Akçaabat Trafik Kurallarının Olmadığı İlçemi? Yoksa Trafik Kurallarının Olduğu İlçe Mi?

Resimlerde Gördüklerimiz Sadece Bir Kısmı. Trafik Kuralları Olmayan Mahallelerimizde Olduğu Gibi Halkımız Arabalarını Adeta Yolun Ortasına Atıp Gidiyor. Park Yasağı Olan Yerlerde Park Yapılıyor Hatta Bu Park Üçlü Hale Geliyor, Trafik Ekipleri Aynı Yol Üzerinde Gitmesine Rağmen Görmezden Geldiği İddia Ediliyor.

İlçede Trafiğin İçler Acısı Bir Durumda Olmasına Yetkililerden Tek Bir Hamle Gelmezken, Halkımızda Başıboş Kalmış Mantığı İle Araçlarını Buldukları Her Yere Bırakıyorlar.

Resimde Gördüğünüz Park Yasak Levhasının Hemen Altına Park Ediliyor, Hatta Saatlerce Bu Araç Orda Kalıyor Bizim Trafik Ekiplerimiz Neredeler Kimse Bilmiyor. Hatta Yine Fotoğrafta Gördüğünüz Üzere Anayoldan Şehir Merkezine Girmek İçin Bekleyen Araçlar Ve Uzun Kuyruklar…Aman Allah’ım Her An Bir Kaza Korkusu Maalesef Can Kaybı..!

Akçaabat İlçemizde Bu Başıboşluğu Hangi Kurum Düzeltecek Peki? Daha Öncede Haber Sitemiz Olarak Bu Konuları Dile Getirdik. Getirdik Ve Ne Oldu; “ Trafik Ekipleri Ana Cadde De Gün Boyunca Anons Etti, Anons Etmesine Rağmen Herkes Yine Kafasına Göre Davrandı. Bir Hafta Sonra Yine Her Şey Aynı. Yine Herkes Aracını Bulduğu Yere Bırakıp Gitti. "

Akçaabat Halkı Bu Trafik Düzeninden, Yani Düzensizliğinden Artık Bıkmış Halde. Halktan Büyük Tepki Var. “Defalarca Şikâyet Edilmesine Rağmen Kimsenin Umurunda Bile Değil.  Bir Başı Boşluk Almış Başını Gidiyor İlçede. Buna Birisi Dur Demeyecek Mi Allah Aşkına. Yollardan Geçmek Çok Zor Bir Hal Alıyor. Bizlerde De Büyük Suç Var Ama Bu Düzensizliği Biz Değil Emniyet Çözmeli” Diyorlar.

Komu Oyunun Takdirine Bırakıyoruz Ve Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Akçaabatın Başlı Başına Sorunu Olan Trafik Bu Konusunu Takip Etmeye Devam Edeceğiz.

20190507_153547.jpg20190507_153553.jpga-461.gif

Editör: TE Bilisim