İki Yıl Önce Hizmete Açılan Tarihi Ortamahalle Mehmet Efendi Konağını, Faruk Onur Solak, Osman Bektaş Ve Murat Tarakçı Ortaklar İşletiyordu. Gelinen Süreçte Yoğun İş Temposu Ve İl Dışındaki Görevleri Nedeniyle Konaktaki İş Mesaisine Fazla Zaman Ayıramadıklarını Belirten İşletme Sahipleri Konağı Devretme Kararı Aldılar.

Bunun Üzerine Yapılan Karşılıklı Görüşmeler Neticesinde Mehmet Efendi Konağı’nın Yeni İşletme Sahibi Trabzon MOBİAD / Mobilyacı İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bektaş Oldu.

Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağının Yeni Sahibi Trabzon MOBİAD Derneği Başkanı Ve Üç Yıldız Mobilya Sahibi İş Adamı Alper Bektaş Bugünden İtibaren Konağın İşletmesinin Devrini Aldı.

Konuyla İlgili Kısa Bir Açıklamada Bulunan Mehmet Efendi Konağının Eski İşletmecilerinden, Faruk Onur Solak Şunları Söyledi.

"Yaklaşık 2 Yıl Önce Hizmetinize Açtığımız Mehmet Efendi Konağı Otel Ve Restorantımızı Devretmiş Bulunuyoruz. İnşallah Hem Bize Hem De Devralan Firmaya Hayırlı Olur. İşletmeyi Hizmete Açana Kadar Ve Devrettiğimiz Tarihe Kadar Geçen Sürede Her Türlü Sıkıntıyı Paylaştığım Ortaklarıma,  Bizimle Birlikte Hiçbir Fedakârlıktan Kaçınmadan Emek Harcayan Personelimize Teşekkür Ederim. Ayrıca Yine Bizi Kendi Evlatları Gibi Bağırlarına Basan Ve Her Türlü Desteği Veren Koca Yürekli Ortamahalle Sakinlerine De Herşey İçin Teşekkür Etmek İsterim. Turizm Alanında Orta Mahallenin Tanıtmak İçin Elimizden Geleni Yapmaya Çalıştık Ve Bunu Da Başardık Diye Düşünüyorum. Tesisimizi İşlettiğimiz Sürece Bizi Yalnız Bırakmayan Tüm Müşterilerimize Teşekkür Ederim. Bundan Sonra Da Ortamahallenin Tanıtılması İçin Mücadele Etmeyi Boynumun Borcu Olarak Biliyorum. Rabbim Hepimizin Hakkında Hayırlısını Versin. Sözlerime Son Verirken Bundan Sonra Da Kentimize Hizmet Etmek, Tanıtımında Rol Almak Ve Bölge Halkına İstihdam Sağlamak İçin Her Türlü Platformda Mücadele Edeceğimi Belirtmek İsterim. Saygılarımla.Faruk Onur Solak. İnşaat Mühendisi-İşletmeci"

MEHMET EFENDİ KONAĞI'NIN YENİ SAHİBİ ALPER BEKTAŞ

107.jpeg1-206.png

Editör: TE Bilisim