7 Haziran 2015'te Yapılacak Genel Seçimde Milletvekili Olabilmek İçin Aday Adayı Olmaya Hazırlanan İsimler Nabız Yokluyor.

Kulislerde, MHP'den Aday Adayı Olacak İsimler Konuşuluyor. 7 Haziran’daki Genel Seçimin Yaklaşmasıyla Birlikte Bürokrasiden Siyasete Girmek İsteyen Aday Adayları Da Netleşmeye Başladı. Üst Düzey Bürokratlar Adaylık Konusunda Başı Çekiyor. Akçaabat’ta Bürokratlar En Fazla MHP’nin Kapısını Aşındırıyor. MHP’den Aday Adayı Olacak Bürokratların 10 Şubat’a Kadar İstifa Etmesi Gerekiyor.

NABIZ YOKLUYORLAR

Çok Sayıda Bürokratın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ve MHP’li Parti Kurmaylarıyla Temasa Geçerek Nabız Yokladığı Belirtiliyor. MHP Genel Merkezinde Kulis Yapan Bürokratların Büyük Bölümünün, İstifa İçin Son Gün Olan 10 Şubat’ı Bekleyeceği Belirtiliyor.

AKÇAABAT MHP’DE MERAKLA BEKLENEN İSİM KİM?

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Aynı Zamanda Cerrah Olan Bir Doktorun Akçaabat’tan Millet Vekilliği Konusunda Karar Aşamasında Olduğunu İfade Ediliyor. MHP’den Milletvekili Aday Adayı Olması Beklenen Doktorun İse Daha Önce Akçaabat Devlet Hastanesinde Başhekim Olarak Görev Yaptığı Belirtiliyor. Aday Adayı Olması Konusunda Merakla Beklediğimiz Doktorun İlerleyen Günlerde İstifa Ederek Milletvekili Aday Adaylığı İçin MHP Trabzon  İl Başkanlığına Müracaatta Bulunup   Aynı Gün Basın Açıklaması Yapacağı Bekleniyor.

Editör: TE Bilisim