Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 7. Hafta Maçları Tamamlanırken Akçaabat Temsilcimiz Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Kendi Saha Ve Seyircisi Önünde Bursa Temsilcisi, Yeşil Bursa A.Ş. Futbol Takımını 3-0 Mağlup Etti.

Oynadığı 7 Maçta 3 Galibiyet,2 Beraberlik,2 Mağlubiyet Ve Rakip Kalelere 7 Gol Atan,Kendi Kalesinde 5 Gol Gören Artı 2 Averaj İle Topladığı 11 Puan İle 8.Haftaya 8.Sırada Giren Akçaabat Temsilcimiz Akçaabat Futbol Kulübü,Bugün Aldığı Galibiyet İle Haftaya Deplasmanda Oynayacak Olan Ümraniyespor Maçı Öncesi Moral Buldu.

IMG_4221

IMG_4224

MAÇ BİTİMİNDE AKÇAABAT FUTBOL TAKIMI OYUNCULARI KOLBASTI SHOW YAPTILAR

IMG_4249Hafta İçi, Trabzon Akçaabat Futbol Takımı Yöneticileri, Teknik Kadro Ve Futbolcular Kendi Tesislerinde Kulüp Başkanı Zeki Öztürk’e Sürpriz Yapmış Ve Bu Haftadan Sonraki Maçlarda Kendilerine Düşen Görevin Kat Kat Üzerinde Olacak Olduklarına Dair Söz Vermişlerdi. Bugünkü Maçı 3-0 Gibi Skorla Kazanan Akçaabat Futbol Takımı Futbolcuları Ve Teknik Heyet Maçtan Sonra Şeref Tribünün Önüne Topluca Gelerek “Senin İçin Başkan Senin İçin” Tezavratına Yaparak Kulüp Başkanı Zeki Öztürk’ün Duygulanmasına Neden Oldular. Alına Galibiyete Sevinen Ve Maç Sonunda Futbolcuların Ve Teknik Heyetin Kendisine Yönelik Gösterdikleri Sevgiden Duygulanan Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Maç Sonunda Futbolcuların Her Birine  1.500 Tl. Prim Vererek Ödüllendirdi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim