Türkiye Spor Toto 3.Liğ 1.Grupta Mücadele Eden Akçaabat Temsilcimiz Bu Hafta Sonu Oynayacak Olduğu Adıyamanspor Maçına Kendi Tesislerinde Gerçekleştirdiği Antrenmanlarla Hazırlanıyor.

Devre Arası Antalya Kampında Takıma Yapılan 6 Transferle Şampiyonluk İçin Ciddi Atılımlar Gerçekleştiren Akçaabat Temsilcimiz, Akçaabat Fk Sebat Ligin 19 Ve 20 Haftalarını Deplasman Maçlarıyla Geçirecek.

Ligin 19 Haftasında Adıyaman Deplasmanında17 Puanla 16. Sıradaki  Adıyamanspor’a Ve Ligin 20.Haftasında Ligin 28 Puanla 8.Sıradaki Tekirova Belediyespor’a Konuk Olacak.

Cumartesi Günü Uçakla Adıyaman’a Giderek Burada Otelde Kampa Girecek Olan Akçaabat Temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat Bugün Teknik Heyet Ve Futbolcularla Birlikte Akçaabat’ın Meşhur Köftecilerinden Bahriyeli Köfte Salonunda Köfte Yediler.

Teknik Heyet Ve Futbolcuların Oldukça Moralli Görüldüğü Yemekte Futbolcular Akçaabat Köftesini Çok Sevdiklerini Ve İnşallah 2 Deplasman Maçından 6 Puan Alarak Lig Lideri Ümraniyespor İle Aramızdaki Puan Farkını Kapatırız Açıklamasında Bulundular.

DSC_0116

DSC_0118

DSC_0120

DSC_0121

DSC_0122

DSC_0124

Editör: TE Bilisim