Akçaabat Demirkapı ( İstera ) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Tarafından Bu Yıl 7.Düzenlenecek Olan 7. Demirkapı (İstera) Soğuksu Festivali 23 Temmuz 2017 Pazar Günü Soğuksu Alanında Yapılacak.

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Akçaabat Demirkapı ( İstera ) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Başkanı EROL GEDİKLİ Akçaabat Kaymakamı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ve Akçaabat Belediyesinin İlgi Birimlerinde Görev Yapan Müdürlerle Birlikte Demirkapı Soğuksu Festival Alanında İncelemelerde Bulundu. Çevre Düzenlemesi, Ulaşım, Festival Alanındaki Bakım Ve Onarımı, Aydınlatma, Gibi Bazı Çalışmaların Tamamlanmasıyla Birlikte Festival,  23 Temmuz 2017 Pazar Günü Trabzon Ve Akçaabat Halkını Ağırlayacak.

AKÇAABAT DEMİRKAPI SOĞUKSU FESTİVALİNİ DÜNYAYA TANITMA HEDEFİMİZ VAR

Festivale, Demirkapı, Akçaabat Ve Trabzon Halkını Ve Tüm Yayla Severleri Davet Eden Başkan EROL GEDİKLİ, Demirkapı ( istera ) Soğuksu Yayla Festivalini Yapmaktaki Amaçlarının Demirkapı’yı Yaşamıyla, Doğasıyla, Kültürüyle, Tarımıyla, Trabzon’a Türkiye’ye Ve Dünyaya Tanıtmayı Hedeflediklerini Söyledi. EROL GEDİKLİ “Demirkapı Soğuksu Festivali İle Demirkapı’yı Tanıtmak, Demirkapı Soğuksu Alanının Önemini Ortaya Koymak İstiyoruz. Demirkapı Mesire Alanını Türkiye’ye, Dünyaya Göstermeyi Hedefliyoruz. Dedi.

123456---kopya-956.pngyesyeni-logo-final-20170616191251.png

Editör: TE Bilisim