Akçaabat Değişim İstiyor!

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Editörü Köksal Ustaoğlu, Mart 2019'da Yapılacak Yerel Seçimlere İlişkin Olarak Kulis Yazdı. Ustaoğlu Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Yeniden Aday Gösterilmeyeceğini Yerine Ak Parti Genel Merkezin Belirleyeceği Yeni Başkan Adayı İle Seçime Gideceğini Öğrendi..

Ak Parti Genel Merkez Tarafından Tüm Türkiye’de 29 Mart 2018 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlerle İlgili Yaptığı Anketlerde Vatandaşların Ak Partili Belediye Başkanlarından Memnun Olmadığı Gibi Değişmeleri Konusunda Anketörlere Cevap Verdiklerini Bununda Genel Merkez Yerel İdarelerden Sorumlu Milletvekilinin Rapor Ettiği Öğrenildi.

Özellikle Ak Parti Kanadında Cumhurbaşkanı Ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Partiden Belediye Başkan Adayı Olacakların Kriterlerini Açıklamasının Ardından Birçok Belediyede Başlanması Gereken Değişim Rüzgârları Akçaabat Belediyesini de Vuracağı Kesin Gözüyle Bakılıyor. Yapılan Bu Kriterler Üzerindeki Anketlerde Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in İsmi Hiç Gündeme Gelmediği Gündeme Gelen İsimlerin Başında Tarım Ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun İle Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Yardımcısı Mehmet Baş

Hafta Sonunu Akçaabat'a Gelerek Vatandaşlarla İstişare İçerisinde Olan Tarım Ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun’u Akçaabat’a Bir Lokantada Değerli Dostları Nazmi Kalaycı Ve Kısmet Komar İle Birlikte Haşlama İçerken Yakaladık. Sofrasına Bizleride Davet Eden Mustafa Uzun'u Gayet Moralli Gördüm.

Her Fırsatta Akçaabat ve Akçaabatlılığıyla Gurur Duyduğuna Şahit Olduğumuz Mustafa Uzun Trabzon'da ve Türkiye'nin Değişik İllerinde Üste Düzey Görevlerinde Bulunduğunda dahi Akçaabat'a Yaptığı Hizmetleri Asla Unutmak Mümkün Değil.Bu Kadar Hizmet Aşığı Akçaabat Aşığı Olan Bir Bürokratımızı Akçaabat Yerelindede Hizmet  Vermesini İsteriz.Hafta İçerisinde Akçaabatlı Muhtarların Ankara'ya Yaptıkları Bir Takım Ziyaretlerinde Mustafa Uzun'uda Makamında Ziyaret Ettiler.İsminin Akçaabat Belediye Başkan Adayları Arasında Geçen Mustafa Uzun'a Akçaabat'tan Çok Sayıda Desteğin Olduğunu Söyleyebiliriz.Bu Konuyla İlgili İlerleyen Günlerde Gelişmeleri Takip Ederek Kamuoyunu Bilgilendireceğiz....

glk.png1-(1)-066.gif1-(1)-067.png

 

 

Editör: TE Bilisim