Akçaabat CHP’den İYİ Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı, Geçtiğimiz Hafta Sonu İlk Genel Kurulunu Gerçekleştiren İYİ Parti Akçaabat İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Ve Beraberindeki Parti İlçe Yönetimi, Geçtiğimiz Hafta Sonu Birinci Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiren İYİ Parti Akçaabat İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti. Ziyarette İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır’ın Yanı Sıra Partinin Yeni Seçilen İlçe Yönetimi De Hazır Bulundu.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Ziyarette Yaptığı Konuşmada, “İlk Kongrenizi Gerçekleştirdiniz. Hayırlı, Uğurlu Olsun. Çok Nezih Bir Kongre Oldu. Siyasetin Bir Dayanışmaya İhtiyacı Olduğunu Düşünüyoruz. O Sebeple Biz De Kongrenize Katılım Gösterdik. İlçe Başkanı Mustafa Mısır Ve Ekibini Tebrik Ediyor, Başarılar Diliyorum.” Dedi.

CHP Heyetinin Ziyaretinden Duyduğu Memnuniyeti İfade Eden İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır İse Kongreye Katılımlarından Dolayı Musa Hacıoğlu’na Ayrıca Teşekkür Ederek, “Kongremize Katılımınız Ve Ziyaretiniz Bizi Onurlandırdı. Bizim İçin Güzel Bir Jest Oldu. Şahsınıza Ve CHP Akçaabat İlçe Teşkilatı’na Teşekkür Ederim.” Dedi.

Sohbet Havasında Geçen Ziyarette Türkiye Ve Akçaabat Gündemi Konuşuldu.

af0d470b-c4e7-4a0f-8045-bc10f28a645d.jpg69692ca2-f2ec-41c4-830a-fbb5909ae036.jpg1-(1)-078.gif1-(1)-080.png

Editör: TE Bilisim