Akçaabat Bayramlaştı

Akçaabat’ta Ramazan Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine; AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar Salih Cora, ve Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Tolga Ergüden ve polisler, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici ve jandarmalar, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, önceki dönem Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediyesi Daire Amirleri, belediye personelleri, emekli belediye personelleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Akçaabatlı vatandaşları katıldı.

19-002.jpg

Bayramlaşma töreninde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, herkesin Ramazan Bayramını en kalbi duygularıyla kutlayarak paylaşmanın, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine vurgu yaparak “On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nı geride bırakarak bayrama kavuştuk. Bizleri Ramazan Bayramı’na kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Bayramlar; birlik olmanın, yakınlaşmanın, paylaşmanın ve gönülden buluşmaların en güzel yaşandığı günlerdir. Pandemi sebebiyle iki yıldır hemşehrilerimizle buluşamıyorduk. Nihayet, pandeminin etkisinin azaldığı günlere geldik ve siz birbirinden kıymetli hemşehrilerimizle yine gerekli kurallara riayet ederek bayramlaşabiliyoruz. Ramazan Bayramımızın bayram havasında geçmesini temenni ediyorum. Rabbim, tüm dünyada yüzlerin güldüğü, çocukların mutlu olduğu, barışın ve huzurun hakim olduğu, rızkımızın bereketlendiği ve sıhhatimizin daim olduğu bir bayram geçirmemizi nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle başta Akçaabatlı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını yürekten tebrik ediyor, Yüce Allah’tan bir sonraki bayrama hep birlikte kavuşmamızı niyaz ediyorum.” Dedi.

18-002.jpg

Bayramlaşma töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren AK Parti Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez  iyi dileklerde bulunarak herkesin Ramazan Bayramını kutladılar.

14-005.jpg

Konuşmaların ardından Akçaabat Müftülüğü Şube Müdürü Erkan Bebek, Ramazan Bayramı duası yaptı ve vatandaşlar, protokol üyeleriyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Bayramlaşma töreni Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramların sunulmasıyla sona erdi.

13-006.jpg12-008.jpg8-018.jpg7-022.jpg6-035.jpg5-036.jpg4-049.jpgzzzzz-008.png

 

 

Editör: TE Bilisim