”BEN EĞER SEBATA İSTEDİĞİMİ VEREMEDEN ÖLÜRSEM GÖZÜM AÇ GİDER

Diyecek Kadar Sebatspor Aşığı Olan Bir Kulüp Başkanı. Çok Nadir Rastlanabilinecek Bir Ve Söylendiğince Cesurca Ve Yürekten Söylenmeli.

İşte Bu Cesur Yürekli Ve Varını Yoğunu Akçaabat’a Sebatspor İçin Seferber Eden Bir Kulüp Başkanından Bahsediyoruz Kendi Şirketinin İsmini Dahi Sebat Olarak Ta 1986 Yılından Bu Zamana Kadar Başarılı Çalışmalarıyla Getiren Bir Başkan.

Geçen Yıl 3.Lig 1.Grupta Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü İsmi İle Oynayarak Sezonu Hiç Ummadığı Bir Yerde Kapatan Akçaabat Temsilcimiz Bu Yıl Yepyeni Kadrosu Ve Tarihin Altın Harflerine Mazhar Olmuş SEBATSPOR İsmi İle Yine Aynı Grupta Mücadele Edecek.

Sebatspor İsmini Takıma Kazandırmada Gerçekleştirdiği Mücadelede Her Zaman Muhakkak Federasyondan Sebatspor İsmi Onaylanacak Gözüyle Baktı Ve Onuda Başardı.

Yepyeni Sebatspor 2014-2015 Sezonunda Akçaabat Fatih Stadında 3.Lig 1.Grupta Mücadele Edecek. Başta Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Olmak Üzere Teknik Heyet Ve Yönetim Kurulu Üyeleri 2014-2015 Sezonu Sonunda Muhakkak Şampiyonluk İstiyor. Şampiyon Olamama Gibi Hiçbir Olumsuzluklarının Olmadıklarını Belirten Sebatspor Ailesinin Büyüğü Başkanları Zeki Öztürk ’ile Akçaabat Kampını, Nevşehir Kamp Programını Gelişmelerle İlgili Bilgi Alışverişinde Bulunduk.

Çok Yoğun Çalışmaları İçerisinde 10 Dakikasını Bizlere Ayıran SEBATSPOR Kulübü Başkanı Zeki Öztürk’ün Açıklamalarını Siz Saygıdeğer www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Okuyucuları İle Paylaşmaktan Mutluluk Duyuyoruz.

ZEKİ ÖZTÜRK:

haberlerden

-Kampımız Bizim Planladığımız Doğrultuda Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor. Oyuncu Sayımız Kalabalık, Olması Gerekenden Daha Fazla Kalabalık Futbolcu Sayısına Sahibiz Şuanda.

-Yeni Kattığımız 9 Oyuncumuz Var. Gündemimizde Takip Ettiğimiz Bir İki Tane Daha Oyuncu Var Katabilirsek Onları Katacağız. Âmâ Ağırlığımız Altyapıya. Altyapıda Geçtiğimiz Yıl Amatörde Oynayan Kadronun Hemen Hemen Tamamı Akçaabat’taki Kampımızda Mevcut. Bunu İstedik ki Geçtiğimiz Yıldan Tanıdığımız Çocuklarımız Ama Teknik Heyetimiz Kadroya Dâhil Etsin Çalışmalarına Onlarda Çocukları İyice Etüt Etsinler. Geçtiğimiz Yıldan Tanıyan Hocalarla Beraber İstişare Edip Bunların İçerisinde Ana Kampa Götürecek Olmuş Olduğu Oyuncuları Belirlesin. Altyapıdan Olanlara da Kısıtlamaya Gideceğiz Tabi Yukarıda Direk “A”Takıma Katkı Verme İhtimali Olanları Kampa Götüreceğiz Ama Katkı Vermesi Zor Olduğu Şimdiden Emin Olduğumuz Oyuncuları” U19”A “A2” Takımında Oynatacağız. Açıkçası U19 Grubunu A2 Şeklinde Değerlendireceğiz. Alabildiğimizi Oraya Alacağız A2 Anlamında Lig Başlamadan Da Devre Arasında da Oradan Alabilecek Olmuş Olduğumuz Oyuncuyu Yukarıya Alacağız.

-Akçaabat’taki Kampta Oyuncu Sayımız Fazla Bunu Ana Kampa Gitmeden,27-28 Kişi İle Ana Kampa Gitmeyi Düşünüyoruz. Tabi Bu Kamptan Sonrada Kamp Döneminden Sonrada Eksiklerimizi Görüp Takviye Yapmamız Gereken Yere Takviye Vede Takımda Yetersiz Olanları Gördüğümüzde “A2”Ye Göndermek Suretiyle Sezona Hazırlanmaya Çalışıyoruz.

-“Hedefimiz Geçtiğimiz Yıl Gibi Şampiyonluk “Âmâ Bu Yolda Bu Yıl Geçtiğimiz Yıldan Birazcık Daha Fazla Şampiyonluğu İstiyoruz. Çünkü Altımızı Doldurarak Gitmeye Çalışacağımız İçin Bizim İçin Yüzde Yüzde Olmasa Olmaz Şeklinde Bir Mantığa Sahip Değiliz Ama Camiaya Kabul Ettirmek İçin Şampiyonluk Hedefiyle Yola Çıkıyoruz. Şampiyonluk Yolunda da Üzerimize Düşen Fedakârlıklar Ne İse Onları Yerine Getirmeye Çalışacağız. Âmâ Şampiyonluğun Yansıra Onun Kadar Önemli Olan Altyapıyı Güçlü Tutarak Altımızı Doldurarak Yukarıya Çıkmak İstiyoruz.

-Bank Asya Liginden Futbolcu Transfer Ettik. Bizim Süper Lig Takımların Altyapısında A2 Takımlarından Birkaç Tane Oyuncu Var. Bu Oyuncuları Kiralık Değil Araya İnsanları Sokarak İleriye Bizi Taşıyabilecek, Altyapımızdan Almışız Gibi Gelişmeye Müsait Bize İleriki Yıllarda Katkı Verecek Gençleri Tercih Etmeye Çalışıyoruz. Bunların Arasında Birkaç Tane Kontenjan Olan Şampiyonlukta Ciddi Anlamda Katkı Versin Diye Aldığımız Oyuncularımız Var Ama Bundan Sonra Forvet Mevkiinde Tutarımız İyi, Defansımız İyi, Orta Sahamızda İyi, Kanatlarımız İyi Belki Sağ Kanata Birde Forvete Oyuncu Alabiliriz. Kontenjan Forvet Olabilir. Alabildiğimizin En Üst Düzeyinde Elimizden Gelirse Süper Ligden Oyuncu Alacağız Ama Süper Ligden 3.Lige Oyuncu Getirmek Zor Alabilecek Olduğumuzun En İyisini Almaya Çalışacağız.

-Benim Seslenişim Camiaya Akçaabat Halkına Değil. Akçaabatlı Olur Adam Ama Taraftar Olmadıktan Sonra Ben Onu Taraftar Olarak Kabul Etmiyorum Zaten. Akçaabat’taki Kamp İdmanlarında Gördük Bakıyoruz İstediğimiz Şekilde Değil Şampiyonluğa Aç Bir Kulübüz, Şampiyonluğa Aç Bir Camia Değil. Camia Olarak Şampiyonluğa Aç Olsak Bu Böyle Olmaz. Bugün 35’in Üzerinde Oyuncu İle Kampta Şuanda Takım. Âmâ Akçaabat’ta Bir Taraftarın Merak Edipte, Takımda Akçaabatlı Trabzonlu Oyuncu Yokmu Takımın Fazlası Trabzonlu Şimdi Bu Oyuncuların Kaç Tane Akrabası Galip’te Antrenmanı İzliyor? Camia Böyle Olmaz.

-Şuanda Sanki Zeki Öztürk’ün Tapulu Malıymış Gibi Gidiyor. Âmâ Ben Elimden Gelen Her şeyi Yapıyorum Takıma SEBAT İsmini Verebilmek İçin 2 Yıldan Beri Planlı Programlı Elimden Gelen Her şeyi Yapıyorum Camia Olarak Şampiyonluğu Bunun İçin İstiyoruz. Yoksa Ben 3.Ligde 1 Yıl Daha Kalıp Altımızı İyice Doldurup Pişkin Yetişkin Oyuncularla Beraber Yola Çıkıp Şampiyon Oldun mu Direk Yukarıya Devam Etmek İsterim. Âmâ 2.Lige Çıkarsak Biz Orada Birkaç Yıl Rötar Yapacağız Altımızı Doldurmak İçin, Kiminle? Bunu Şampiyon Olursak Belki Camiaya Kabul Ettirebiliriz Ettirmekte Zorun dada Değiliz Bununda Altını Çizeyim Ama Ben Diyorum ki, ”BEN EĞER SEBATA İSTEDİĞİMİ VEREMEDEN ÖLÜRSEM GÖZÜM AÇ GİDER ”Bunu Camia Eğer Algılayıp Değerlendirirse Camianın Bilecek Olduğu Bir şeydir. Ebedi Billahi de Sonsuza Dek Böyle Gidecek Diye Bir Kuralda Yok Her şeyin Bir Sabrı Vardır Ama Biz Sebat Camiası İsek İşte Size Takım İşte Size Kadro O Zamanda Herkes Üzerine Düşeni Yapmak Zorundadır. Kimi Özeleştiriye Gelir Ama Kimi Seyire Gelir, Kimi Katkıya Gelir, Kimisi Maddi Katkıya Gelir, Kimisi de Manevi Katkıya Gelir. Üzerine Düşen Yapılırsa Bir yerlere Varılır Yoksa Bir Aile Şirketi Şekline Dönüşür Onuda Biz Aile Şirketi Olarak Ben Bunu Yapacak Olursam Başka Yerde Yaparım Burada Değil Dışarıda Yaparım Daha Kıymetli Olur. Ankara’da Yaparım Mesela Dahada Değerli Olur. Âmâ Biz Sebat’ız Diyorum Bugün Sebat İsmini Yazmışsak 1986’da Sebat Gençlikten İsmini Alan Şirketin İsmini Şimdi Tersine Çevirdik. Kulübe Koyabilmek İçin Koz Olarak Kullandık Federasyona Karşı Ve Sebat İsmini Koyduk. Sebatspor’uz Diyoruz. Karşı Çıkacak Olan Varsa Çıksın Şimdi Federasyondan Da Onaylı Yargıda Orada. Biz Sebatspor’uz Diyorum Şimdi Bizim Amblemimize Bakalım Amblemimizden Anlayan Varsa Orada Ne Olduğunu Görürler.

-Nevşehir Kampında En Az 4-5 Tane Hazırlık Maçı Yaparak Sezona En İyi Şekilde Hazırlanalım Diyoruz. Biz Üzerimize Düşen Ne İse Akçaabat’ta Nevşehir’de Belki Başka Yer Olur, Belki Devre Arası Kıbrıs Kampı Olur. Geçen Yıl Engel Olundu Bize İsmimize de Engel Olunmuştu Meydan Okuduk Bu Sene İsmimizi Aldık Yasakları Delmeye Alıştık Bu Sene Delecek Olduğumuz Yasaklar Çok Var Her şeyinde karşısındayız Yargı Yollarıda Herkese Açık Gittikçe de Güçlü Olacağız Sesimiz Daha Güçlü Çıkacak.

-Geçtiğimiz Yılki Grubumuz Zordu. Geçtiğimiz Yıl Ben Diyordum ki Sanki Şampiyonlar Ligi Gibi Grubumuz. Diğer Gruplar Bize Oranla Daha Güçsüz Takımlardan Oluşuyordu. Âmâ Bu Seneyi Görünce Geçen Seneyi Arar Olduk. Bizim İçin Güçlü Veya Zayıf Yok Biz Güçlü Olduktan Sonra Diğerleri Bizim İçin Önemli Değil. Biz Güçlü Olmak Durumundayız.

Editör: TE Bilisim