4’ü Büyükşehir 6 Kent Belediye Başkanının İstifası İstenmiş Ve Bu İsimler Art Arda İstifa Etmişlerdi. Şimdi İse Ankara Kulislerinde Konuşulan Yeni Bir İddia Var. O da “7 İlde Daha Belediye Başkanlarının İstifasının İsteneceği” Yönünde.

AKP Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İsteğiyle Başlayan İstifa Furyası Devam Ediyor.  4’ü Büyükşehir 6 Kent Belediye Başkanının İstifası İstenmiş Ve Bu İsimler Art Arda İstifa Etmişlerdi. Şimdi İse Ankara Kulislerinde Konuşulan Yeni Bir İddia Daha Var. O da “7 İlde Daha Belediye Başkanlarının İstifasının İsteneceği” Yönünde.

Daha Önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in İstifasının İstendiğini Duyuran Kanal D’den Seçil Özer “Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Belediye Başkanlarının İstifalarının İsteneceği” İddialarının Olduğunu Aktardı.

İstifası İsteneceği Öne Sürülen AKP'li Başkanların Arasında Daha Önce Bakan Numan Kurtulmuş'un Da Bulunduğu Protokolde Emniyet Müdürü İle Yumruklaşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ve "İstifa Etmem İçin Erdoğan’ın İması Yeter" Diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel De Var..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Daha Önce Hakkında Çıkan Bu İddialarla İlgili Konuşmuş, “Cumhurbaşkanımızın İması Bile İstifa Etmem İçin Yeterli” Demişti.

AKP’deki İstifa Operasyonunda Şimdiye Kadar; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Art Arda Görevlerini Bırakmışlardı.

Cumhuriyet

123456---kopya-20171101165348.png

Editör: TE Bilisim