Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Uzun Zamandır Özellikle Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kim Olacağı Süreci İçerisinde Gayretli Titiz Ve Çok Yönlü Çalışmaları İle Yaptığı Haberlerle Kamuoyuna Her Zaman Aldığı Doğru Bilgileri Paylaştı

İstihbarat Bilgileri, Kamuoyunun Merak Ettiği Haberleri, Siyasi Ve Güncel Haberleri Her Zaman En Yakın Kişi Ve Kişilerden Alarak Kamuoyunu Aktarmıştır Ve Kamuoyunu Yanlış Haberlerle Yanıltmamıştır.

Mehmet Baş İle Daha Önce Yaptığımız Haberlerimizle Bizlerle Alay Eden Bizleri Kaleme Alıp Küçük Çocuk Benzetmeleri Yapan Yalakalıkla İtham Eden Gazete Patronu Sanırım Bu Haftaki Sayısında Yalakalığımın Devam Ettiğini Yazar.Olsun Yazsın..

Bizim Haberciliğimizde Ve Kişiliğimizde Ve Eleştirilerimizde Kaleme Almak  Ve Deşifre Etmek Yoktur.Haberimiz İçin Koşar Haberimiz İçin Ekmeğimizi Yeriz,Ekmek Paramızı Kazanırız.

Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayının Kim Olabilir Araştırmasını Ve Birebir Yetkili Kişilerle Olan Aldığı Bilgileri Sansürsüz Yayınlayan Haber Sitesi Olmamızında Ayrı Bir Gururunu Yaşamaktayız.Bu Doğrultuda Akçaabat,Trabzon,Ankara Arasında Mekik Dokuyan Ve Kamuoyuna Ak Parti,Akçaabat Belediye Başkan Adayının Mehmet Baş Olduğunu’da Biz Yazdık.

Fakat Bizim Yaptığımız Haberlerin Aksine Akçaabat Basınında  Ve Trabzon Basınında Sürekli Yapılan Haberlerle Ak Partinin Akçaabat Belediye Başkan Adayının Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen Olduğu Gösterildi.

Eğer Doğru İstihbarat,Doğru Bilgi Almamışsan Doğruyu Yanlış Yazmak Ne Gazetecilik Ahlakına Nede Basın Ahlakına Sığar.

Biz Yine Doğru Bildiklerimizi Ve Almış Olduğumuz Doğru Bilgileri Siz Değerli Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Okuyucuları İle Paylaşmaya Devam Edeceğiz…

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim