Trabzon Lisesi 6 Fen F Sınıfı 1982 Mezunlarından Bir Grup 34 Yıl Sonra Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında Bir Araya Geldiler.

34 Yıllık Uzun Bir Aradan Sonra Sınıf Arkadaşlarını Sosyal Paylaşım Sitelerinden Ve 118 Bilinmeyen Numaralardan Arayıp Bulduğunu Belirten Trabzon Lisesi 6 Fen F Sınıfı 1982 Mezunlarından NURAY ÖZKAN "Biz 34 Yıl Gibi Uzun Bir Aradan Sonra 17 Kişilik Grupta Olsak Bir Araya Geldik. Dileğimiz Aslında Tüm Sınıfın Mevcuduyla Bir Araya Gelerek 34 Yıl Önceki Gibi Tüm Sınıf Birlikteliğimizin Fotoğrafının Bir Kez Daha Yaşatılmasıydı. Âmâ Yine De Gelecek Günler İçin Şimdiden Bir Adım Attığımız İçin Son Derece Mutluyuz" Dedi.

Trabzon Lisesi 6 Fen F Sınıfı 1982 Mezunlarından AYSUN BEBEK’te  Şöyle Konuştu; "34 Yıl Gibi Uzun Bir Aradan Sonra, Bir Araya Gelmek Hem Mutluluk Hem De Duygulu Anlar Yaşamamıza Neden Oldu. Burada Eksik Olmamıza Rağmen Türkiye’mizin Değişik İllerden Olan Bazı Mezun Arkadaşlarımız Gelerek Bizleri Gerçekten Onurlandırdı"

Mezun Olanlardan FATMA BAKİ ,"Değerli Sınıf Öğretmenim ’izinde Aramızda Olmasını Arzu Ederdik. Lise Hayatında Geçirdiğimiz Günler Ve Yaşanan Beraberlikler Gerçekten Çok Önemli, 34 Yıl Gibi Uzun Bir Aradan Sonra 17  Kişi De Bir Arada Olsak, Yine De Son Derece Duygulu Anlar Yaşadık" Diye Konuştu.

Akçaabat Ortamahalle Tarihi Mehmet Efendi Konağında Bir Araya Gelen Trabzon Lisesi 1982/6 Fen F Sınıfı Mezunları Gece Boyunca Canlı Müzik Eşliğinde Doyasıya Eğlendiler.

Mezunlar Bir Arada Olmanın Mutluluğu İçerisinde Birbirleriyle Hasret Giderirken Kendi Aralarında Birbirlerine Verdikleri Hediyelerle Duygulu Anlar Yaşandılar.

34 YIL ÖNCESİ VE BUGÜNÜ BİR ARADA YAŞAYAN MEZUNLAR

Makine Mühendisi Sevinç Karakılıç, Elektronik Yüksek Mühendisi M.Özlem Bilgili, Biyoloji Mühendisi Birgül Konak, Doktor Olgun Konak, Avukat Tülay Koç, Ekonomet Hami Turfanda, Dr. Suat Albayrak, Jeoloji Mühendisi Aysun Dilaver, Öğretmen Fatma Baki, Mimar Gülcan Yıldız, Kimya Mühendisi İ.Hakkı Ergan, Bankacı Nuray Özkan, Rehber Faruk Öğretmen, İlahiyatçı Ömer Turhan, Sosyolog Zekiye Yılmaz, Öğretim Üyesi Bülent Şahin, Ev Hanımı Selma Ak.

foto-galeri-icon-024.png

Editör: TE Bilisim