Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Altuntaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos'un Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir.

30 Ağustos'ta destan yazan bu millet her zaman tarih yazmaya devam edecektir. Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı nasıl ki ecdadımız 94 yıl önce büyük bir zafer kazanmışsa, 15 Temmuz gecesi aynı ruhla yine büyük bir zafer kazandık.  Bu aziz aziz vatanın imanlı insanları her zaman dünyaya zaferlerle ders verecektir.

Bu vesileyle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, atalarımızın şahsında vatanımız için biran bile düşünmeden şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum.”

yesyeni-logo-final-278.png

Editör: TE Bilisim