29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Dün Akşam Cumhuriyet'in Kuruluşunun 92. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Resepsiyon Verdi. Ramada Otel'de Verilen Resepsiyonda Vali Öz, Eşi Rukiye Öz İle Birlikte Davetlileri Kapıda Karşıladı.

Vali Öz Ve Bayan Öz, Masaları Gezerek Katılımcıların Bayramını Tebrik Etti, Onlarla Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.

Cumhuriyet Resepsiyonuna Vali Ve Eşinin Yanı Sıra Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Gazeteciler, Gazi Ve Şehit Yakınları, Siyaset, Sanat, Spor Ve İş Dünyasından Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Resepsiyonda Günün Anlam Ve Önemine İlişkin Bir Değerlendirme Yapan Vali Öz, "Bugün Cumhuriyetin 92. Yılı Dolayısıyla Verdiğimiz Resepsiyonumuzda Beraberiz. Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 1923'te Zorlu Milli Mücadeleden Sonra Kurulmuş Ve Cumhuriyetimiz Büyük Gelişmeler Kat Ederek 92 Yaşına Gelmiştir. Ülkemizi Güçlü Demokrasisiyle, İstikrarlı Ekonomisiyle Küresel Ve Bölgesel Bir Güç Olarak Güçlü Yarınlarda Hep Beraber Yaşayacağız. Cumhuriyetle Elde Edilen Kazanımları Daha Da Yükselteceğiz.

6-001.jpg

Tabi Bulunduğumuz Coğrafya Zor Bir Coğrafya. İçeriden Ve Dışarıdan Ülkemize Yönelik Kötü Emelleri Olan Düşmanlar Var. Ama Devletimiz Güçlüdür. Dün Olduğu Gibi Bugün De Yarın Da, Bu Düşmanlarla Kararlı Bir Şekilde Mücadelesini Sürdürecektir. Bu Topraklar İlelebet Bizim Vatanımız Olarak Kalacaktır.

Bu Gece Burada Güzel Bir Kompozisyon Var. Sevgi Evlerinden Huzur Evine, Şehit Ailelerimizden Gazilerimize, İş Adamlarımızdan Siyasetçilerimize Birçok Kesimden İnsan Burada Bir Araya Gelerek Cumhuriyetin Coşkusunu Yaşıyor. Birliğimiz Ve Beraberliğimiz Daim Olsun. Hepinize Hoş Geldiniz Diyor, Bayramınızı Kutluyorum" Dedi.

Resepsiyonun Son Bölümünde İse Üzerinde Türk Bayrağı Motifi Bulunan Cumhuriyet Pastası Kesildi. Programın Ardından Vali Öz Ve Eşi Bayan Öz Misafirlerini Yine Kapıdan Tek Tek Uğurladı.

 

Editör: TE Bilisim