Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şef Serdar Pul Yönetiminde Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde Bir Konser Verdi.

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun Müzik Ziyafeti Yaşattığı konsere Akçaabat Belediyesi Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Parlayan, Cevat Birinci, Trabzon Eski Milletvekili ve şu anki Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Köse, Maçka Halk Eğitim Müdürü Mustafa İnal, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı İsmail Bulut, Belediye meclis üyeleri, ilçe daire amirleri, Akçaabatlı işadamlarından Adnan Topsakal, ve Çok Sayıda Türk Halk Müziği Seven Vatandaş Katıldı.

Tek bölüm halinde verilen konsere katılan izleyiciler sıkılmazken aksine coşku ile hem konseri izlediler hem de konser boyunca söylenen türkülere eşlik ettiler.

Türk Halk Müziği Sezon Sonu Konseri Sonrası Koro Şefi Serdar Pul’a Çiçek Takdimini Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptı.

Türkmen: “Belediye Türk Halk Müziği Korosu Konserinin muhteşem geçtiğini, bu vesile ile kendisini, koro elemanlarını ve emeği geçen herkesi kutluyorum” açıklamasında bulundu.

THM KOROSU - 13.05.2014 (63)

THM KOROSU - 13.05.2014 (83)

THM KOROSU - 13.05.2014 (95)

Editör: TE Bilisim