TSM Korosundan Sezon Sonu Konseri

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Sezonun Son Konserini Verdi.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun Verdiği Yıl Sonu Konseri Büyük İlgi Gördü.

Akçaabat Belediyesi Bünyesinde, Akçaabatlı Öğretmen, Müzik Adamı Salih Kazancıoğlu Tarafından 20 Yıl Önce Kurulan TSM Korosu, 20.Yılın Son Konserini Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde Verdi.

Sunuculuğunu Hakan Karan’ın Yaptığı Ve Akçaabatlıların Yoğun İlgi Gösterdiği Tek Bölümden Oluşan Konser, Şef Salih Kazancıoğlu Yönetiminde, Koro Ve Solistlerin Seslendirdiği Rast Ve Hüzzam Makamındaki Eserleri İzleyiciler Zevkle Dinledi.

Konsere Konuk Olarak Katılan Trabzon TLYD Ve Trabzon Kültür Müdürlüğü Koro Elamanları Konserin Sonunda Şef Salih Kazancıoğlu Tarafından Sahneye Davet Edilerek Koro İle Birlikte Şarkı Söylediler.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Konser Sonunda Şef Salih Kazancıoğlu’na Ve Saz Şefi Özdemir Hafızoğlu’na Çiçek Verdi.

Çiçek Merasimi Öncesi Kısa Bir Konuşma Yapan Belediye Başkanı Şefik Türkmen”20 Yıl Önce Belediye Bünyesinde Kurulan Koronun 2015 Yılının Son Konserini Vermesinin Gururunu Yaşadıklarını Belirterek, "Gerek Solo, Gerekse Koro Olarak Başarılı Bir Performans Sergilediklerini İnanıyorum. Koro'nun Kurulmasında Büyük Emekleri Olan Hocamız Hemşerimiz Ve Şefimiz Salih Kazancıoğlu’na Koromuzun Değerli Ses Ve Saz Sanatçılarına, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim" Dedi.

Konser Sonunda Belediye Başkanı Şefik Türkmen Ve Davetliler Koro Elemanları İle 2015 Yılının Son Konser Fotoğrafını Çektirerek Konser Salonundan Ayrıldılar.

FOTO GALERİ

IMG_2511

IMG_2518

IMG_2565

IMG_2591

IMG_2595

IMG_2608

IMG_2641

IMG_2673

IMG_2701

IMG_2705

IMG_2723

IMG_2753

Editör: TE Bilisim