Adı: Cemile Soyadı: Alışova Yaşı:53 Azarbaycan’lı 25 Yıllık Ses Sanatçısı

Cemile Alışova,2001 Yılında Bir Türk’le Evlenerek Adapazarı’karasuya Yerleşti. Evliliği Uzun Sürmeyen Cemile Alışova 2 Yıl Sonra Eşinden Ayrıldı. Evli Kaldığı Süre İçerisinde Türk Vatandaşlığına Geçen Cemile Alışova Şuanda Kendisi İle Birlikte Yıldızlı Tokide Devletin Yoksul Vatandaşlara Yaptırdığı 1+1 Evde 3 Kişi Olarak Yaşamlarını Sürdürüyorlar. Türk Vatandaşı Olarak Türkiye’de Kalma Ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşların Tüm Hakkına Sahip Olan Cemile Alışova’nın Tek İsteği Özürlü Çocuklarının Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olabilmesi.

IMG_88105 Çocuk Annesi Olan Cemile Alışova,5 Çocuğundan 3 Tanesi Özürlü Ve Özürlü Olan 2 Erkek Çocuğu İle Zor Şartlar İçerisinde Yıldızlı Tokide İkamet Ediyor. Cemile Alışova Özürlü Olan Diğer Çocuğu İse Azerbaycan’da Yuvada Yaşıyor Yalnız Onuda 16 yıldır görmüyor.

Bir Kızıda Trabzon’da Evli Olan Cemile Alışova’nın Yaşam Mücadelesi Gerçekten Çok Acı. Azerbaycan’da Müzik Eğitimi Almış Ve Türkiye’nin Değişik İllerinde Restaurantlarında Sahne Alarak Güzel Sesini Müzikseverleri İle Paylaştı. Yaşının İlerlemesine Rağmen Sesine Hala Güvendiğini Söyleyen Cemile Alışova, Artık Bundan Sonra Yapacak Olduğu Tek Şey Çocuklarıma Bakmak Olacak. Çünkü Onlar Büyüdü Ve Muhakkak Onlara Bakacak Biri Lazım. İki Oğlumda Sinir Hastası Kendilerini Yalnız Bırakıp Çalışmaya, Ev Temizliklerine Gidemiyorum. Gidemeyince Evde Onlarla Birlikte Aç Susuz Kalıp Geçiniyoruz.

IMG_8794Kendisinin Yeşil Kartlı Olduğunu Ve Yeşil Karttan Faydalandığını Belirten Cemile Alışova, Evinde Kaldığı Süre İçerisinde Ne Komşularından Nede Yardım Kuruluşlarından Yardım Alabildiğini Belirten Aslen Azarbaycan’lı Ve Yıldızlı Toki’de 2 Özürlü Çocuğu İle Birlikte Hayata Tutunmanın En Güzel Örneğini Sergileyen Cemile Alışova’nın Hayat Hikâyesini Ve Devletten Ve Yardım Kuruluşlarından Talep Ettiği İstekleri Hem Haberimizde Hemde Görüntülerimizle Sizlerle Paylaşıyoruz.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=NoXeVq-lDpM&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim