HAYATA ŞANS VER

Umut ve Yaşam Derneği herkesin korkulu rüyası haline gelen kanser hastalığı ile 10 Yıldır ciddi bir Mücadele’yi üstlenmiş bir dernek. Hastalara ve hasta yakınlarına büyük destekçi, umut ve hayatla barışık yaşamaları için ciddi bir mücadele içindedir. Umut ve Yaşam Derneği başta kadınlarda sıkça görülen meme ve rahim kanserinin erken teşhis ve tedavi için kadınlarda bu yönde farkındalığın oluşturulması ve geliştirilmesi aynı zamanda bilinçlendirilmesi büyük bir gayret içinde. Bu yönüyle dernek oldukça sık bir şekilde topluma ve kadınlarımıza Yönelik Toplantılar ve Söyleşiler düzenlemektedir

16 Nisan 2016 da  Trabzon Forum Avm de, Medical Park hastanesiyle birlikte düzenleyecekleri söyleşi  hakkında bilgi veren dernek başkanı  Dr Nimet Baki :  halka  açık bilgilendirme toplantısı   yapacaklarını ,Hayata Şans Ver adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında  uzman doktorların ışığında Kanserde erken teşhis ve tedavi , Kanserde beslenmenin Önemi  ve Kanser Hasta ve  Yakınlarına yönelik  psikolojik destek konularında  halkımız aydınlatılacaktır.. Toplantıya  KTÜ öğrenci konseyi  de Farkındayız Kanseri Yeneceğiz pankartlarıyla katılacaklardır. Güzel Sanatlardan Müzik bölümü  öğrencileri söyleşi öncesi  dinleyicilere Müzik dinletisi,.,Resim bölümünden öğrenciler ise   Kara kalem le  isteyenlere portre çalışması  yapacaklardır.Lösemili  çocuklar ve kardeşleri  organizasyon esnasında Forum Avm sinemalarında yalnızca kendilerinin olacağı  istedikleri çocuk filmini izleme şansı bulacaklardır.

Umut ve Yaşam Derneği, Medikal Park Trabzon işbirliği içerisinde HAYATA ŞANS VER başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında 16 Nisan Cumartesi günü FORUM TRABZON AVM'de bir dizi gerçekleştirilecek etkinliklerimize sizleri bekliyoruz..

Gelin farkındalığımızı birlikte  geliştirelim. Kansere Karşı Dur Diyelim..ve Erken Teşhis İçin Kanser Taramalarınızı Yaptıralım.dedi.

Editör: TE Bilisim