Akçaabat’ta Hizmet Veren Bir Benzin İstasyonunda Yaşanan Olay Akıllara Durgunluk Getirdi.

IMG_3765

IMG_3777

IMG_3781Akçaabat Düzköy Yolu Üzerinde Hizmet Veren Benzin İstasyonunda, Araçların Köpüklü Yıkama Yapıldığı Bölümde 1 Lira Para Atarak Çalışan Su Ve Köpük Makinesinden 1 Lira Ölçülerinde 8 Adet Metal Parça Çıktı.

1 Lira Metal Para Ölçülerinde Tıpa Tıp Aynı Ağırlıkta Yapılan Metal Parçası,1lira İle Çalışan Tüm Otomatik Makineleri Çalıştırdığı Öğrenildi.

Oto Yıkama Bölümünde Bulunan Köpük Yıkama Makinesi Kumbarasının Dolduğunu Öğrenen Ve Daha Sonra Kumbarayı Boşaltıp Paraları Sayan Ve Paraların Arasından 8 Tane 1 Lira Ölçülerinde Metal Parçaları Gördüğünü Ve Şaşkınlıklar İçerisinde Kaldığını Belirten Tesis Müdürü Çok Şaşırdığını Söyledi.

Tesisin Tamamen Güvenlik Kamerası İle Donanımlı Olmasına Rağmen Bu Girişimi Gerçekleştiren Kişi Veya Kişileri Tespit Edemediklerini Belirten Tesis Müdürü Sanırım Bundan Sonra Köpük Yıkama Makinesinin Başına Eleman Koymamız Gerekecek Açıklamasında Bulundu.

Düzköy Yolu Üzerinde Yeni Açılan Ve Tam Donanımlı Benzin İstasyonunda Yaşanan Bu Olay Hem Benzin İstasyonu Sahibini Hemde Tesis Müdürünü Hayretler İçerisinde Bırakırken,Akçaabat’ta İlk Kez Böyle Bir Girişimin Yaşandığı Ve Özellikle İşyerlerine Alınan Ve Otomatik Para İle Çalışan Makineleri Koyan İşyeri Sahiplerinin Daha Dikkatli Olması Gerektiğini www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak Açıklamakta Faydalı Olduğunu Gördük.

 

 

 

Editör: TE Bilisim