Güneş,İyi Analiz Etmiştik
Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş 3-1 kaybettikleri maçı değerlendirdi
Trabzonspor kendi evinde süper ligin ikinci yarısı açılış maçında diğer Karadeniz temsilcisi Kardemir Karabük Spor ile karşı karşıya geldi. Evinde mağlup olan Bordo Mavililerin Teknik patronu Şenol Güneş, “ İyi bir çalışma dönemi geçirmiştik. Maça morallide başladık. Oyunun başında yediğimiz gol bizi etkiledi. Yeteneğimizin gerisinde kaldık. Rakibin çıkmalarında baskı yapabilirdik yapamadık. Bunu rakip iyi kullandı. Gollerin zamanlamasında kötüydü. İkinci yarıda baskı yaptık risk aldık. Dedi.
İyi analiz etmiştik
Karabükspor'u iyi analiz ettiklerini ancak aldıkları önlemlerin pek işe yaramadığını ifade eden Güneş, "Rakibimizin nasıl oynayacağını biliyorduk. Yeteneğimiz var ancak olmuyor. Tam bir kontratak takımı Karabükspor ve bu yönde oynuyorlar, yediğimiz gollerde bu şekilde gerçekleşti. Zemin konusunda da önemli sıkıntı yaşadık. Biz topa sahip olmak istedik ancak Karabükspor bize izin vermedi. Toplu ve topsuz alanlarda Karabükspor bizden daha iyi bir oyun sergiledi." dedi
Oyunu bırakmamız kötü
Güneş, ”Skor ne olursa olsun oyunu bırakmamız kötü. Oyun ümidimizi yitirmemiz kötü oldu. Bu maç çok önemliydi ancak üç puan kaybettik. Oyuncuların dirençlerini iyi görmedim. Hakem verdiği karlarla rakibi rahatlattı. Ne olursa olsun bizim oyuncularımız yeteneklerini sahaya yansıtmadı. G.Saray ve rakiplerimiz mağlup oldu. Çok büyük avantaj kaybettik. Büyük fırsatı teptik. Şeklinde konuştu.
Kaynak : Haber 61
Yorumlar