Hafta İçi Çarşamba Günü Denizli Deplasmanında Kızılcabölükspor İle Karşılaşan Ve Sahadan 2-0 Lık Galibiyetle Ayrılan Akçaabat Temsilcimiz Akçaabat FK (SEBAT) 17.11.2013 Pazar Günü Fatih Stadında Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraş Belediyespor İle Saat 13.30 Da Karşı Karşıya Gelecek.

Denizli Deplasmanında Alınan  3 Puana Sevinen Kulüp Başkanı Zeki Öztürk,Kahramanmaraş Belediyespor Maçı Öncesi Haber Sitemize Çok Önemli Açıklamalarda Bulundu.Başkan Zeki Öztürk İle Yapmış Olduğumuz Ropörtajında Özellikle "SEBAT" Ruhunu Yaşatmaya Çalıştıklarını Dile Getirdi.

Zeki ÖZTÜRK'ile Gerçekleştirilen Ropörtajın Tamamını www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Farkı İle Siz Değerli Okuyucularımızla Paylaşıyoruz.

Tabi Deplasmanda Galip Gelmek Özellikle Senden Üç Puan Önde Olan Bir Takıma Karşı Rakibine Karşı Galip Gelmek Tabi ki Son Derece Güzel Bir Şey.  Konulmuş Olan Hedef Doğrultusunda Atılmış Olan Güzel Bir Adım.

IMG_0290Açıkçası Sezon Başında Yaptığımız Hesabı Hedefi Tutturamadık. Bu Da Nereden Kaynaklanıyor? Hem Hocasından Yardımcısı Hocasına, Futbolcusuna Kadar Futbol Kulübüne Kadar Hepsi Yeni Oluşmuş Bir Ekip, Kulüp. Her Yönüyle A’dan Z’ye Tesisinden Arabasına Kadar Hocasından Futbolcusuna Kadar Yöneticisine Kadar Hepsi Bu Sezon Bir Ay İçinde Oluşturulmuş Olan Bir Olgu.

Bizim Hocalardan Yana Hiçbir Sıkıntımız Yok.  Şuana Kadar Yapmış Olduğumuz Bu Hamlelerden Girişimlerden Beni En Çok Mutlu Eden Teknik Heyettir.  Gerek Sportif Koordinatör Anlamında Gerek Yönetimin İçerisindeki Futboldan Sorumlu Zaten Tek Futbol Branşımız Var Ama Tabi O Yönde Futboldan Sorumlu Arkadaşlarımızın Özverili, Başarılı, Araştırmacı, Mücadeleci Araştırmaları Sonucunda Geldiğimiz Nokta Gayet İyi Benim Açımdan. Bu Konuda Çalışmadan, Azimden, İstekten Memnunum. Takımın İçinde Ki Şuandaki Azim İstekten De Memnunum. Ama Bir Gerçek Var Biz Ne Kadar Profesyonelce Bir Kurumsal Yapıya Kulübümüzü Kavuşturmaya Çalışabilsek Teki  O Anlamda Çok Büyük Başarı Elde Ettik Bana Göre.

TÜRKİYE’DE ÖRNEK KULÜPLER ARASINDAYIZ

IMG_0296Türkiye’de Örnek Gösterilecek Kulüplerin Arasındayız. Ne Anlamda? Mesela Kurumsal Yapılanma Adına Yapılan Bütün Ödemeler Banka Üzerinden Yapılıyor. 50 Bin Tl’lik Dahi Bir Girdi Olsa Kulübün, Faturasının Çıkışı Bankadan Oluyor. Ve Bütün Çalışanı Ve Futbolcusunun Hepsinin Banka Hesabı Kartı Cebinde Kimseye Elden Para Ödemesi Yapılmıyor Tamamı Banka Üzerinden. Bir Örnek Vereyim. Mesela Geçtiğimiz Bayram Arifesinde Pazar Günü Kendi Sahamızda Galip Geldik Biz 1000 Tl Galibiyet Dedik Ama Bayram Arifesi Olduğu İçin 1500 Tl Yaptık. Hatta Pazartesi Günü Yarım Gün Mesai Vardı. Yarım Günde Primler Bütün Herkesin Hesabına Yattı. O Anlamda Bayağı Yol Kat ettik. Eksiğimiz Daha Çok. Ama Biz Ne Kadar Bunları Başarılı Yaparsak Yapalım Teknik Heyet Ne Kadar Başarılı Diyebilmek İçin Saha Sonuçları Önemli. Ama Uyum Ne Kadar İyi Olursa Olsun Saha Sonucu Önemli. Herkes Saha Sonucuna Bakar. Saha Sonucu Üzerinden Yorum Yapar, Yapacak Olduğu Yorumu Onun Üzerinden Yapar.

-Şuana Kadar Saha Sonuçlarından Memnun Musunuz?

Değiliz. İşte Onu Anlatmaya Çalışıyorum. Neden Değiliz? Bizim Teknik Heyet Oluşturmaktaki Başarımızı Futbolcu Tercihinden Yana Gösteremedik. Oluşturduğumuz Futbolcu Profilinden Yapamadık. Neden? Biz Zaten Bir 15-20 Gün İçerisinde Takım Oluşturduk. Yola Çıktığımızda Ligler Başlamak Üzereydi. Bizim Konsantremiz Bozuldu. Federasyonu Hatırlayalım Önce 1923 Sebat Yaptık Kulübün İsmini Federasyon Onaylamadı Oradan Bütün Konsantremiz Bozuldu. Ama Yirminin Üzerinde Yeni Arkadaşlar Kattık Ekibe. Bunları Yaparken Tabi Ki Transferleri Yönetim Kurulu Yapıyor Ama Hocaların, Gerek Koordinatör Kısmının Gerek Teknik Hocaların, Yardımcıların, Yönetim Kurulunun, Çevreden Tanıdığımız Eşimiz, Dostumuz Onlardan Almış Olduğumuz Referanslarla Tespit Ettiğimiz Futbolcuların Çok Fazla Analizini Yapamadan Geçmişteki Bek rauntlarına Bakarak Transfer Ettik. Onlardan İstediğimiz Başarıyı Elde Edemedik. Çok Beklentide Olup Tamam Bu Bizi Sırtlar, Götürür Diye Hesap Yaptığımız Ve Kadromuza Kattığımız Arkadaşlardan İstediğimiz Verimi Alamadık. Alamadık Derken Hedefimiz Playy-Off Oynayarak Değil Yani Direk Bu Gruptan Çıkmak. Playy-Off Olarak Her Halukarda Oynarız Ama Bizim Amacımız Birinci Olarak Bu Gruptan Çıkmak. Şuana Kadar Bu Guruba Bir Baktığımız Zaman Gruptan Böyle Kopup, Arayı Açıp, Alıp Başını Gidecek Bir Takım Yok. Zirve De 7-8 Takım Hatta 10 Takım Diyebiliriz. Birbirine Güçleri Yakın. Ama Bunun İçerisinde Bir 4-5 Takımın Gücü Birbirine Daha Yakın. Zamanla Oturuyor Her Takım. Bizim Takımda Aynı Şekilde Ama Oturdukça Azar Azar Belli Oluyor Güçler Birbirine Yakın Olduğu İçin Kopma Söz Konusu Değil. Bizle Lider Arasında Şuan Altı Puan Var. Ama Bu Altı Puanlık Puan Aralığında 8-9-10 Takım Var. Buda Güçlerin Birbirine Ne Kadar Yakın Olduğunu Gösteriyor.

DEVRE ARASINDA EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

IMG_0301Önümüzde Devre Arası Var. Bu Arada Tabiki Herkes Hedef Belirlemiş Olanların Bizim Gibi Hedefi Olan Takımların Eksiklerini Etüt Edip Bu Devre Arasında Eksikliği Giderebilirse Bana Göre Bu Devre Arasında Eksikliğini Hangi Takım Giderirse İpi O Göğüsler Diye Düşünüyorum. Ama Devre Arasında En İyi Eksikliğini Tamamlayan Ekip Biz Olmak İçin Şimdiden Çalışmalarımız Devam Ediyor. Ama Tabiki Takımımızın İstemek Ayrı Bir Şey Başarmak Ayrı Bir Şey.  Yani İstediği Şeyi İnsanın Başarabilmesi İçin Onu Başarabilecek Kendinde Meziyet, Güç Olması Gerekiyor. Şimdi Bakıyoruz Bazen Arkadaşlarımızın İyi Niyetinden Futbolcuların Hiçbirinin İyi Niyetinden Şüphem Yok. Ama Gücü Yetmiyor.

BİR ÇİÇEKLE YAZ GELMEZ

IMG_0302Özellikle Bizim Yerli Yani Yerli Derken Ayrım Yapmak Belki Yanlış Ama Trabzon’lu Olan Gençlere Biz Daha Ayrı Önem Veriyoruz. Ama Bizi En Çok Yanıltanda Yine Alt Yapımızdan Gelen Trabzon Bölgesinden Seçmiş Olduğumuz Arkadaşlar Bizi Hayal Kırıklığına Uğratıyor. Ama Tabi Devre Arası Geldikçe Takımdan Ayrılacak Olanlar Olacak, Yeni Katılanlar Olacak. Bu Almış Olduğumuz Son Galibiyet Bizim İçin İyi. Ama Bir Çiçekle Yaz Gelmez. Biz Bunu Sürekli Hale Getirerek Kalıcı Hale Getirerek Bana Göre Bu Son Galibiyet, Ben Maça Gitmedim Bundan Bir Önceki Maçta Rahatsızlığımdan Dolayı İzlemedim. Ama İzleyenlerden Mukayese Ediyorum.  Kendi Sahamızda Oynadığımız Futbol Daha İyiymiş. Ama Berabere Kaldık. Futbolun İçerisinde Buda Var. Hakem Penaltımızı Vermemiş. Ben İzlemedim Ama İzleyen Herkesin Ortak Görüşü O. En Az İki Penaltı Diyorlar. Ama Bunlar Sorun Olacak Şey Değil. Sonuç Olarak Bir Gol Atmışız Hakem Onu Saymış. Bir Tane Daha Atsak Sayacaktı Demekki. Hakeme Sığınmak Gerekmiyor. O Anda Adam Göremeyebilir Farklı Sebepleri Olabilir Bunu Daha Önce De Söyledim.

3.LİGDE HAKEMLER KESİNLİKLE PROTOKOLDEN ETKİLENİYOR

Üçüncü Ligde Hakemler Protokolden Kesinlikle Etkileniyor. Ve Bizim Grubun Yarıdan Fazlası Belediye Takımı. Bizim Grupta 600-700 Bin Nüfuslu İlçeler Var. Örneğin Ümraniye Bugün 800 Bin Nüfusu Var. Böyle Bir Takımı Tamamen Belediye Destekliyor. Ve Belediye Başkanıda Şampiyonluğu İstiyor. Düşünün Yani Ne Demek İstediğim Burada Ortada. Maça Gittiğinizde Maçı İzleyen 800 Bin Nüfuslu Bir İlçenin Belediye Başkanı Kulübüde O Finanse Ediyor Bunun Elinin Kolunun Nerelere Kadar Uzanabilecek Olduğunu Bana Göre O Başkanın Şeref Tribünün De Oturuyor Olmasından Ve Yanında Birkaç Tane Milletvekilinin Oturuyor Olmasından O Belediyenin O Şampiyonluğu Çok İstediğinden Haberdar Olan Bir Hakem İsimde Veriyorum Ama Örnek Olsun Diye Söyledim Ümraniye-Sebat Maçını Yönetiyor. Etkide Kalır Mı Kalmaz Mı? Sebatta Bir Tane Kuru Başlı Bir Adam Oturuyor Orada Ama Onun Yanında Ne Kadar İsterse İstesin Yani.. Ama Onun Yanında Bu İşi Çok İsteyen Arkasında700- 800 Bin Nüfus Var Ve Yanında Protokolün Zenginliği Var. Bunlar İnsan Psikolojisidir.  Ben Bunların Altında Art Niyet Arayarak Söylemiyorum Ama Etkilenir Diyorum.

FARUK ÖZAK’TAN ALLAH RAZI OLSUN

IMG_0304Allah Razı Olsun Faruk Bakandan. Geçtiğimiz Hafta Ben Yokken Benim Adıma Gelecekti Maçı İzlemeye Ama Hayrettin Bey İn Babası Rahmetli Oldu Cenaze Merasimine Katıldı Onun İçin Geç Kaldı Maça. Beni De Aradı Özür De Diledi Maça Gidemiyorum Diye. Şimdi Fatih Stadı’nda Maç Yapıyoruz Biz Şimdi, Şimdi Hakem Döndü İstiklal Marşı’mız Okunuyor. Döndü Şeref Tribününe Karşı. Şeref Tribünde İki Tane Bakan Ve Belediye Başkanı Var. Bütün Trabzon’un Akçaabat’ın Yöneticileri Orada. Bakan Orada, Milletvekili Orada, Belediye Başkanı Orada, Kaymakam Orada, Emniyet Müdürü Orada Ne Bileyim Alay Komutanı Orada.. O Ortamda Maçı İzliyor Onlar. İki Tane De Hoca Var Orada Lig Hocası. Bank Asya Bu Maçı Takip Ediyor. Şimdi O Hakem Oradan Psikolojik Olarak Etkilenir Mi, Etkilenmez Mi? Bir Bu Sırada Şeref Tribününden Hakeme Baktığını Düşün Birde Orada Tek Başına Oturan Bir Tane Adam Var Orada Yanında Bir İki Kişi Var Arkasında Da Yönetim Kurulu Veyahutta Akçaabat’ın İnsanlarından Var. Şimdi İkisini Mukayese Ettiğin Zaman Ben Size Soruyorum Hakem Etkilenir Mi, Etkilenmez Mi? Bu İnsan Psikolojisidir. Göz Ardı Edilecek Bir Durum Değil. Biz Bunlarla Mücadele Ediyoruz. Bu Ümraniye Değil İsim Verdim Sadece. Mesela Bergama. İlk Maçımızda Yenildik. 10 Kişi Yenildik Onlara. 10 Kez Oynasak 8-9 Unda Onları Yeneriz Diye İnanıyorum. Ama Orda Biz Yenildik Onlara. Burada Anlatmak İstediğim Maçta Orada Belediye Başkanıda Yanımdaydı. Kulübün Başkanı Yanımdaydı. 3.2 Trilyon Para Belediye Koydu Transfere. Ümraniye’ye Git Adam Düğün Salonu Yaptı Kulübe Tahsis Etti. Otoparkları Kulübe Tahsis Etti. Gelir Getirecek Olan Binayı Yaptı Gelirini Kulübe Bıraktı. Şimdi Bize Geldiği Zaman Allah Razı Olsun Belediye Başkanından Eksik Olmasın. Ayda 2-3 Bin Tl Yakıt Paramızı Veriyor. Ben Onada Minnet Etmeyeceğimde Utancımdan Kabul Ediyorum. Yoksa Ona Da Minnetim Yok. Onun Haricinde Kimsenin Katkısı Kulüpte Yok. Bari Manevi Olarak Destek Olun.

BİZİM AMACIMIZ SEBATSPOR’U YAŞATMAKTIR

Çağrımızı Geçmişte De Yaptım Şimdide De Yapıyorum  Bu Takım Sebat’tır. Biz Sebat’ı Yaşatmak İçin Sıradan Bir Grup Alalımda Akçabat’ta Bir Kulübümüz Olsun Da Maçlara Çıkalım Gibi Bir Niyetimiz Yok. Bizi Dört Sene Önce Kerhende Olsa Ki Bu Grubun Ne Kadar Batakta Özür Dilerim Pislik İçinde Olduğunu Bilmeden Söylediğim Bir Laf Vardır. Ben Bu Kulübü Aldığım Yerden Aşağı Bırakmayacağım Diye. Ve O Seneki Onca Mücadelemize Rağmen Küme Düştük İyi Ki Düşmüşüz. Allah’ın Sevgili Kuluymuşuz. İyi Ki Düşmüşüz. Çünkü Sancı Daha Da Uzayıp Gidecekti. Verdiğimiz Parayı Söylemeye Gerek Yok Çünkü Enayiye Dönüşüyor Bu İş. Aldığım Yerden Aşağıda Bırakmış Olurum Kulübü. Aldığım Yerden Aşağıda Bırakmamak Bir, Bir De Sebat’ın Bendeki Yeri Farklıdır Yani. Ben 86’da Şirketimin İsmini Sebat  Koymuşum . Bu Sonradan Olmuş Olan Bir Olgu Değil. Sebat’ın 86’da Nerede Olduğunu Hepimiz Biliyoruz Yani. O Yıllarda Daha Önceside İlk Fırsatını Bulduğumuzda Şirkete Koyduğumuz Bir İsimdir. Bugün Sebat’ı Yaşatmaya Çalışıyoruz. Bunu Tabi Ki Yeni Bir Oluşumun İçerisinde İstenmeyen Şeyler Olabilir. Tabi Bu Kulübü İlçenin Benimsemesi. Tamamının Kabullenmesini  Kimse  Zaten Beklemiyor Ama Yanlış Olan Şudur; Ben Bir Defa Kişilik Olarak Sadece Sebat Değil Trabzon’un Amatöründe Birçok Diyaloğum Var. Bugünde Hala Devam Ediyor.

TÜTÜNSPOR’UN YERİ BENDE AYRIDIR

Tütünspor’un Da Bende Olan Yeri Farklıdır. En Azından İlçenin Bir Takımıdır. İlçenin Bana Göre İkinci Takımıdır. Sebat’ın Olmadığı Yerde Sebat’ın Boşluğunu Dolduracak Olan Tütünspor’dur. Ama Bakıyorsun Yapılan Yorumlarda Sebat’la Tütünspor Diye Vuruşturulmaya Kalkıyor Son Derece Yanlış. Tütünspor ,Tütünspor’dur Kimse Oluşumuyla Onu Benimsemiş İnsanlarıyla Ayrı Bir Olgudur. Sebat Akçaabat’ta Ayrı Bir Olgudur. Şimdi Kalkıpta Kuruluş Olarak İkisi Arasında Mukayese Yapmak Son Derece Yanlış. Sebat’ı Sebat Olarak Tütünspor’u Tütünspor Olarak O Konumlarıyla Kabul Etmek Durumundayız. Birisi Daha Büyüktür Birisi Daha Küçüktür, Daha İyidir, Bu Değildir Yorumunu Yapmak Bile Yanlış Bir Şey.

AKÇAABAT TARAFTARI SEBATSPOR’A SAHİP ÇIKMASI GEREKLİ

Taraftarın Bir Defa Sebat Olarak Takımına Sahip Çıkması Bizim Yapacağımız Bu Olguları Oluşturup Elimizden Geleni Yapıyoruz. Getirip Maçları Fatih Stadı’nda Oynuyoruz. Allah’ın İzniyle Fatih Stadı Aşağıdaki Atletizm Sahası Fatih Stadı’nın Yerini Alacaktır Zamanla. Onun Üzerinde Şimdi Hiç Konuşmamıza Gerek Yok. Yazılır Çizilir Herşey Ama Su Akar Yolunu Bulur. O Tesislerinde O Stad Sebat’ındır. Sebat’a Tahsil Edilecektir. Ama Bugünkü 1461 Gibi Kulüplerimizde Gelip Orada Musabakasını Oynar. Ama Belki İlerleyen Süreçte Atletizm Sahasının Stad Olarak İşletmesi Sebat’ın Bünyesinde Olabilir. Onun Farklı Bir Yolları Var Ayrıntısına Girmeye Gerek Yok.  Atletizm Sahası Trabzon’da Onun Gibi Şık Bir Stada İhtiyaç Var Ama Akyazı Tesislerinde Neden Olmasın. Fatih Stadı Yıkıldığında Trabzonda’da Zaten Çim Saha Yok Avni Aker’den Başka Çim Saha Yok. Bir Tane Çim Sahaya İhtiyaç Var. Hele Sebat’a Kesinlikle İhtiyaç Var.

FATİH STADINI YIKANLARIN SEBATA YER GÖSTERME MECBURİYETİ VAR.

IMG_0305Fatih Stadı’nı Yıkanların Sebat’a Bir Yer Göstermek Durumdadır. Zaten İlçenin Bu Sene Profesyönel Ligde Takımı Yok Diyen Bu Sene Alelacele Bir Ay İçerisinde Kanunispor Kulübünü Alıp Sebat’a Dönüştürme Çabamız Odur. Hakkımızı Arayalım Diye. Amatör Olsakta Bu Hakkımızı Arayamazdık. Şimdi Göğsümü Gere Gere Benim Stadımı Yıkamazsın Toki Başkanına Söylüyorum. Yıktığın An Bana Yer Göstermek Durumundasın Diye Hakkımızı Ararız. Arıyoruz Da. Ama Bu Farklı Yazılıp Çiziliyor. Bugün 1461 Bizden Daha Önümüzde Olduğu İçin 1461 Üzerinden Hakkımızı Arıyoruz. Şimdiki 1461’in Amacı Trabzon Futboluna Hizmet Etmek Bizimde Amacımız Odur. Onun İçin Mücadele Devam Ediyor Zamanla  O Güzel Stad Futbol Oynamaya Elverişli Hale Getirilip 1461 İle Beraber Fatih Stadı Yıkılırsa Bir Yıl İçerisinde, Maçlarımızı Orada Oynayacağız. Büyük İhtimal İle Önümüzdeki Sezon Maçlar Atletizm Sahasında Oynanacak.

TARAFTARLIK BÖYLE OLMAZ

Biz Elimizden Geleni Yapıyoruz Ama Bunların Hedefine Ulaşıp Yerine Oturması İçin Taraftarın Sahip Çıkması Gerekiyor. Biz Maç Biletini Bir Lira Yaptık 20 Liraya Forma Yaptırdık Her Maça Girene Birer Tane Forma Hediye Ettirdim Seyirci Çekmek İçin, Ben Oturuyorum Şeref Tribününde Stadıda Sayıyorum Bin Forma Dağıtılmış Stada Bakıyorum Stadda Var 250-300 Kişi. Ama Bin Tane Forma Dağıtılmış. Ve Bir Liraya Girip 20 Lirayada Forma Da Dağıtıldı. Toptan Yaptırğımız İçin 40-50 Liralık Forma 20 Lira. Yine Seyirciyi Çekemedik. Taraftarlık Böyle Olmaz. Sebat’ın Geçmişteki Durumu Belli Öyle Hazır Olan Şeyleri Herkes Sahiplenir. Güzele Herkes Sahip Çıkar Ama Güzelin Oluşumda Katkın Olursa Sahip Çıktığın Zaman Bir Hakkın Olur Ondan Ayrı Bir Haz Alırsın. Yoksa Başkaları Güzeli Yaratabilmek İçin Oluşturabilmek İçin İşkence Çekecek Sen Kenarda Seyredeceksin Güzel Oluştuktan Sonra Bende Bu İlçede Yaşıyorum Benim Takımım.. Yok Öyle Şey. Şimdiden Sahip Çıkacaksın. Biz Takımın Oluşması, Federasyonda Mücadele Rengini Almaya, İsmini Almaya, Olmadık Filmleri Çevirmeye Çalışıyoruz. Neden? Eski Kulüp Batağın İçerisinde Eski Kulüp Bizim Alt Yapımız Orda..

SEBATSPOR’U İSTEYEN VARSA BUYURSUN GÖRÜŞELİM

Eski Kulübü İsteyen Varsa Talip Olan Varsa Hangi Baba Yiğit Varsa Buyursun, Alabilir. Metin Başkan.. Allah Razı Olsun Adamdan. Bekçiliğini Yapıyor. Beraberiz Yanımdadır. Sonuna Kadar Da Yanında Olacağım. Yanımda Olacak. Ama Sebat’ta Benim Hakkım Var Diyip Ben Bunu Yaşatacağım Bu Çıkartacağım Sebat’a Yaraşır Bir Duruma Getireceğim Diyene Destek Olmaya Hazırız. Buyursun. Ama Biz Onu Alt Yapı Olarak Değerlendirip Ordan Amacımız Futbolcu Yetiştirmektir. Bu Devre Arasında Ordan En Az 1-2 Tane Futbolcuyu Yukarıya Alacağız.

DEVRE ARASI KAMP YAPILACAK YERLER BELLİ OLDU

Yılbaşından Önce Bir Hafta Kıbrıs’ta Yılbaşından Sonra 15 Gün Takım Antalya’ya Kampa Gidecek. Bu Kamplara Alt Yapıdan Birkaç Tane Futbolcuyu Katacağız. Ama Şuan Gözüken O Ki İkinci Devrede Takımda Kadroda Yer Alabilecek En Az 1 Veya 2 Futbolcuyu Aşağıdan Yukarıya Alacağız. Amacımız Bunu Yapmak. Aşağıdan Futbolcu Yetiştirmek.

-Dışardan Transfer Düşünüyor Musunuz Sayın Başkanım? Hiç Öyle Bir Düşünce De Oldunuz Mu?

Dışarıdan Derken?

- Alt Yapıdan Değil De Genel Transfer Düşünüyormusun?

Bizim Şimdi Hedefimiz Bir Üst Gruba Çıkmak Olduğu İçin Bir Üst Grupta Rötar Yapabiliriz. İster İstemez Dışarıdan Futbolcu Almak Durumundayız.  Çünkü Olmayan Şey İle Beraber Ne Yapacaksın Yani. Ben Takımda İsmini Vermeyeyim Ama Antalya Kampına İkinci Ligteyken Gönderip Çok Büyük İstikbal Bekleyip Alt Yapıdan Aldığım Oyuncuların Bugün Haline Bakıyorum Yerlerde Sürünüyorlar.  Dedim Bu Akçaabat’ın Çocuğu Buna Özellikle Fırsat Verin Diye Ben Antalya Kampında Beğenmiştim Onu. Kendi Öğrenecek Kendi Üzerine Bir Şeyler Katacak. Biz Zorla Akçaabat’lıdır Diye Kadroda Kimseyi Tutmayız. Ben Türkiye’den Değil Dışarıdan Da Dahil Genç Çocukları Getirip Alt Yapıda Değerlendirip Yetiştirmenin Peşindeyiz. Onunda Hesaplarını Yapıyoruz Ama Bunlar Zamanla Olacak Şeyler.  Yada Bir Sezonda Bir Sene İçerisinde Hepsini Yapma Şansımız Olamaz Zaten. Herşeyi Yavaş Yavaş Özümseyerek Taşları Yerine Oturtarak Başarıya Ulaşacağız.

Editör: TE Bilisim