Akçaabat Fk(SEBAT)ın Zirve Yarışında Yer Alması Başkan Zeki ÖZTÜRK’ü Mest Etti.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Türkiye 3.Ligi 1.Grupta Mücadele Eden Akçaabat Fk(SEBAT)Deplasmanda Siirtspor’u 2-1 Mağlup Etmesi Camiada Büyük Sevinç Yaratırken, Kulüp Başkanı Zeki Öztürk’de Adeta Mest Oldu.

Zeki Öztürk, Bu Sezona Zirve Amacıyla Girdiklerini Ve Yeniden 2.Lige Çıkmak İstediklerini Dile Getirdi. Başkan Zeki Öztürk, Siirtspor Zaferi İçin Konuşurken”Bizim İçin İyi Bir Galibiyet Oldu Böylesi Ağır Zeminde Galip Gelip 3 Puanı Aldığımız İçin Futbolcuları Ve Teknik Ekibimi Kutluyorum. Asıl Hedefimiz Gruptan Lider Olarak Çıkıp Şampiyon Olmaktır.”İfadelerini Kullandı.

TÜRKOĞLU İDDİALI

Akçaabat Fk(SEBAT) Genel Direktörü Fethi Türkoğlu’da Yeni Bir Kadro Yapısıyla Yola Çıktıklarını Ve Her Geçen Gün Biraz Daha İyiye Gittiklerini Belirtirken,Son Haftalardaki Seri Galibiyetlerin Moralleri Tavan Yaptırdığını Vurguladı.Fethi Türkoğlu,”Siirtspor Maçı Bu Anlamda Takımın Özgüvenini Doruğa Çıkaran Bir Müsabaka Olduç.Amacımız Bundan Sonraki Süreci İyi Değerlendirmektir.Hedef Şampiyonluksa,Birkaç Maç Üst Üste Kazanmayla Bir Sonuç Alınamayacağını Bilmeliyiz.Bundan Sonraki Süreçte Çok Daha Dikkatli Olmak Zorundayız.Yorumunda Bulundu.

Editör: TE Bilisim