MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı Olarak Adayımızı Kamuoyuna Açıklamadan Önce Ve Adayımızı Açıkladıktan Sonra Yapmış Olduğumuz Açıklamalarda Gidilmedik Köy Gidilmedik Belde Gidilmedik Mahalle Basılmadık Toprak Sıkmadık El Kalmayacak Demiştik.

O Süreçten Bugüne Geçen Zaman Dilimi İçerisinde Yapmış Olduğumuz Çalışmalar Yerel Seçimlerde Akçaabat Belediyesini Kazanma Arzumuzu İnancımızı Açık Bir Şekilde Göstermiştir. Bölge İnsanımızın Da Bizlere Göstermiş Olduğu İlgi Alaka Ve Tevazu Bunun En Büyük İşaretidir. Yapılan Kamuoyu Yoklamalarında MHP Belediye Başkan Adayı Sayın Metin Gediklinin İsminin Ön Plana Çıkıyor Olması Bir Rastlantı Değil Çalışmalarımızın Ve Adayımızın Azminin Göstergesidir.30 Mart Akşamında Akçaabat’ta Zafer Bizim İçin Kaçınılmaz Bir Gerçektir.

MHP Akçaabat’ta Horona Kalkmıştır. Tüm Teşkilatımızla İnançla Kararlılıkla Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Ara Vermeden Son Güne Kadar Çalışmaya Devam Edeceğiz. Biz Bu Yola Çıkarken Bize İnananlarla Yürüyeceğiz Demiştik. Çünkü Zafer Elde Etmek İçin Önce Ona İnanmak Gerekir. Gördüğümüz O Dur Ki Her Geçen Gün Bize İnanan Bize Güvenenlerin Sayısı Artarak Devam Etmekte. Bu Göstergeler İnancımızı Artırmakta İnancımıza İnanç Katmakta Azmimizi Ve Kararlılığımızı Büyütmektedir.

Biz Akçaabat’a Nefes Olmaya Sıkıştığı Duvarların Arasından Çıkarmaya Geliyoruz. Biz Bölge İnsanımızı İlçemizin ‘’SAKİNİ DEĞİL SAHİBİ OLARAK’’ Görüyor Buna İnanıyoruz. Bu Ana Felsefe Kapımızı, Yolumuzu, Önümüzü Açacak Anahtardır. Kapımız Gönlümüz Bölücüye Ayrıştırıcıya Kapalı Diğer Tüm Fikir Ve Düşüncelere Açıktır. Bu Düşüncelerle Kendini Unutulmuş Haksızlığa Uğramış Küstürülmüş Ayrıştırılmış Olarak Hisseden Herkesi De Zafere Giden Bu Yolda İri Ve Diri Olmak Adına Aramızda Olmaya Beraber Yürümeye Davet Ediyoruz.

 MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA / MİRAÇ ÇINAR

FOTO GALERİ

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (5)

1 (6)

1 (7)

1 (8)

1 (9)

1 (10)

1 (11)

1 (12)

1 (13)

1 (14)

1 (15)

1 (16)

1 (17)

1 (18)

1 (19)

1 (20)

1 (21)

Editör: TE Bilisim