Ak Parti’nin 2019 Seçimlerinde Yerelde Ve Genelde Belediye Başkanı Ve Milletvekili Adaylarının Kim Olacağı Şimdiden Tartışma Konusu.

Genel Seçimlerle İlgili Şimdilik Çok Tahmin Yapılmasa Da Özellikle Yerel Seçimlerle İlgili Büyükşehir Konusu Gündemi Meşgul Ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Her Ne Kadar Görevimin Başındayım Sinyali Verse De, Alternatif İsimler Gündeme Gelmiyor Değil.

Trabzon Yerelinde Yapılan Anketlerin Tamamında Eski Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Kafaya Oynuyor. 

'Kim Belediye Başkanı Olmalı?' Sorusuna 300 Bin Kişinin Abone Olduğu Trabzon Merkezli Sosyal Medya Ağında Kısa Süreli Yapılan Ankete 70 Bin Kişi Katıldı. Ankete Katılanların Yüzde 70’i Erdoğan Bayraktar Cevabını Verdi.

Neden Erdoğan Bayraktar Denildiğinde İse ‘Ne İstediysek Bu Şehir Adına Aldık’ Cevabı Geliyor. Bayraktar Kısa Sürede Trabzon’un Her İlçesine Bir Dokunuş Yaptı, Bir Hizmet Götürdü.

Bu Nedenle Herkes Tarafından Kabul Gören Bir İsim Oldu. Her İlçe Belediye Başkanı, Her İktidar Partisi İlçe Başkanı Erdoğan Bayraktar Diyorsa, Bu İsim Belli Ki Trabzon’un Her Metrekaresine Dokunmuş. Her Santimine Müdahale Etmiş. İşte O Nedenle Bayraktar Trabzon İçin Bir Şans Olarak Görülüyor. Peki Birileri Bu Şansı Değerlendirir Mi? O Nu Da Hep Birlikte Bekleyip Göreceğiz. 

61 saat / politik gündem

123456---kopya-20171212194304.png

Editör: TE Bilisim