Aşırı Kiloları Yüzünden Eşi Tarafından Terkedilen Akçaabatlı Genç İş Adamı Habil Kasap, Çocukları İle Birlikte Çok Mutlu Bir Yaşantı Sürdürdüğünü Söyledi.

İddialara Göre, İki Çocuğunu Ve Eşini Terk Ederek Kayıplara Karışan Annenin Başka Biri İle Hayatını Sürdürdüğü Belirtilirken Bu Sansasyon Olayın Akçaabat’ta Duyulması Şok Etkisi Yarattı.

Çok Önemli Bir Gerekçe Olmamasına Rağmen Sadece Eşinin Kilolarını Bahane Ederek Evini Ve İki Erkek Çocuğunu Terk Ederek Kaçan Anneye Akçaabat’ta Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor.

Çocuklarıyla Mutlu Bir Hayat Sürdürmeye Devam Eden Genç İş Adamı Habil Kasap, Çocuklarıyla Mutlu Bir Hayat Sürdürmeye Devam Ediyor. Her Daim Çocuklarına İlgisini Her Geçen Saniye Arttırarak Devam Eden Baba Habil Kasap Çocuklarının İyi Bir Eğitim Alması İçin Seferber Oldu.

Çocukları İçin Yaşadığı Şehri Dahi Değiştirebilecek Olduğunu Söyleyen Genç İş Adamı Habil Kasap, Yeterki Çocuklarım Vatana Millete Faydalı Bir Birey Olsunlar. Bundan Sonra Onlar İçin Yaşayacağım. Gelecekteki Program Bizleri Nereye Götürür Ne Olur Bilemiyorum. Zaman Her şeyin İlacıdır. Açıklamasında Bulundu.

2017 YILINA KADAR DEVAM EDEN MUTLU BİR EVLİLİK

Akçaabatlı Genç İş Adamı Habil Kasap 27 Temmuz 2016 Yılına Kadar Sürdürdüğü Mutlu Evliliği, Eşinin Kendisini, Çocuklarını Bir Anda Terk Etmesiyle Sona Erdi. Habil Kasap, Eşinin Evi Terk Etmesiyle Başlayan Olumsuz Süreçte İki Erkek Çocuğuyla Hayata Sımsıkı Sarılarak Hayatını Çocuklarının Başarısı Ve Geleceğine Adayan Örnek Bir Baba Oldu.

Gelişen Süreçlerde İddialara Göre Terkedilen Genç İş Adamı Habil Kasap’ın Aşırı Kilolu Olmasını Bahane Eden Anne “EŞİM ÇOK KİLOLU YANIMA YAKIŞMIYOR ”Sözleri İle Başladı. Bu Süreçte Habil Kasap’ı Ter Eden Anne Hayatını Başka Biri İle Sürdürmeye Başladı.

Arkasına Bakmadan İki Çocuğunu da Ter Eden Annenin Masum Gidişinin Arkasında Meğerse Çok Büyük Şeytani Oyunların Düzenbazlıkların Ve Dedikoduların Olduğu İddia Edildi.

Habil Kasap’ın Mutlu Süren Evliliğini Karalamak İsteyen Akrabalarının da Olduğunu Belirten Genç İş Adamı Habil Kasap, Gün Gelecek Benim Mutlu Yuvamı Yıkan Her Kimse, Kimlerse Cezalarını Çekecek. Açıklamasında Bulundu.

Yaklaşık 8 Aylık Süreçte 150 Kilodan 95 Kiloya Kadar Düşen Ve Aşırı Kilolarından Arınan Akçaabatlı Genç İş Adamı Habil Kasap “Çocuklarım Ne Kadar Küçük Olsa Bile Her Şeyi Anlayabilecek Çağdalar. Her Konuya Hâkimler. Annelerinin Neden Niçin Neyi Bahane Ederek Gittiklerinden de Haberdarlar. Çocuklarım Bana “Baba 150 Kilodan 95 Kiloya Düşermisin” Dediklerinde Hiç Tereddüt Etmeden Kabul Ettim. Mideme Hiçbir Cerrahi Müdahale Yani Mide Küçültmesi Yaptırmadım Tamamen Diyetisyen Doktorumun Bana Önerdiği Programla Kilolarımı Verdim. Her Gün Sporumu Yapıyorum.Bir Hayata Baş Koyduğunuz Yolda Her Haliyle Eşler Birbirini Kabul Etmezler mi. Bizim Evliliğimizde Öyleydi. Çok Mutluyduk. Örnek Bir Aileydik. Sebep Olanları Lanetliyorum. Ben Çocuklarımla Çok Mutlu Bir Hayat Sürdürüyorum. Dedi.

foto-galeri-icon-036.png

123456---kopya-20170814222205.png

Editör: TE Bilisim