Yeniden Refah Partisi Vali Makas’ı Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanı Nuri Duraklı ve yönetim kurulu üyeleri Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı Makamında ziyaret ederek Milli Kaynak Paketleri 1 adlı kitabı hediye ettiler.

Ziyarette Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanı Nuri Duraklı ‘ya ARGE Başkanı Barış Sandıkçı, Eğitim Başkanı Bekir Bulut ve Halkla ilişkiler Başkanı Ali İhsan Karakaş eşlik etti.

Kitap hakkında bilgi veren ARGE Başkanı Barış SANDIKCI şunları söyledi.' 'Milli Kaynak Paketleri kitabımız dünya tarihinde seçime girmemiş bir partinin yapacağı hizmetlerin kaynağını işin başında ortaya koyduğu tek örnektir. Hizmet yapılsın da kim yaparsa yapsın anlayışının ürünüdür.  

Devletin Kaynak ihtiyacını borçlanma, zam veya ilave vergiler ile değil "Milli Kaynak Paketleri “ile karşılayacağız.'' dedi.

Yeniden refah partisi Erzincan il başkanı Nuri Duraklı ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı, Erzincan Valisi Mehmet Makas’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek Görevinde başarılar dilediler.

1-(1)-275.png1-(2)-006.png1-(3)-005.png1-(2)-112-005.jpg

Editör: TE Bilisim