Yeni Parti Yola Çıktı!

Yeni Parti İddiaları Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor. Eskiden AKP'de Genel Başkan Yardımcılığı Görevini Yürüten Bir İsim Ahmet Davutoğlu'nun Partisinin Bir Ay İçinde Programını Açıklayacağını Söyledi.

Kulislerde “Yerel Seçimden Sonra AKP İçindeki Muhalifler Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Liderliğinde Yeni Bir Oluşuma Hazırlanıyor” İddiası, Hareketin İçinde Yer Alacak Olan AKP'nin Eski Genel Başkan Yardımcısı Tarafından Doğrulandı.

"BAKANLIK YAPAN BİR ÇOK İSİM DE YER ALACAK"

Artı Gerçek’ten Can Bursalı’nın Haberine Göre; Geçmişte AKP'de Genel Başkan Yardımcılığı Görevlerinde Bulunan İsim, Yeni Siyasi Hareketin Bir Ay İçinde Programını Türkiye'ye Duyuracağını Ve Ahmet Davutoğlu'nun Harekete Liderlik Yapacağını Belirtti. AKP'nin Eski Genel Başkan Yardımcısı, Ali Babacan'ın Da Başka Bir Parti Çalışması İçinde Olduğu İddiasının Gerçek Olmadığını, Babacan'ın Yeni Bir Oluşum Yerine Davutoğlu'nun Başında Olduğu Harekete Katılabileceğini İfade Etti. Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı, Geçmişte AKP'den Bakanlık Yapmış Bir Çok İsmin De Yeni Oluşumda Yer Alacağını İfade Etti.

"CHP'DEN, MHP'DEN DE KATILIMLAR OLACAK"

Hareketin Bir Ay İçinde Topluma Duyurulacağını İfade Eden Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı, İki Aya Kadar İse Cumhuriyet Halk Partisi'nden, MHP'den İsimlerin De Davutoğlu'nun Liderliğindeki Harekete Katılacağını Söyledi.

SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Yerel Seçime İlişkin Değerlendirmede De Bulunan Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı, "Millet AK Parti'ye 'Sana Bu Ülkeyi Tek Başına Yönettirmem' Dedi" İfadelerini Kullanırken, CHP'nin İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, Antalya Gibi Kentleri Rakibinin Elinden Almasına İlişkin Şu Yorumu Yaptı: "Seçim Sonucu, CHP'nin Değil, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başarısıdır. CHP'nin Parti Meclisi Kılıçdaroğlu'na Müsaade Etseydi, CHP Bir Kaç İl Daha Kazanıp, Puanını Biraz Daha Yukarı Taşıyabilirdi. Millet De CHP'ye Çok Açık Bir Mesaj Vererek, 'Partini Uç Fikirlerden Arındırıp Merkeze Yaklaştırırsan Ben Sana Bolu'yu, Kırşehir'i Bile Kazandırırım' Dedi"

Seçimin Bir Diğer Kazananının MHP Olduğunu Belirten Eski MKYK Üyesi, "Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Kazananıdır. AK Parti'yle Yarıştığı Hemen Hemen Her Yerde Belediyeleri Kazanmıştır" İfadelerini Kullandı. 

a-294.gif

 

Editör: TE Bilisim