Akçaabat Kalıntaş Düğün Salonu Sahibi Kadir Kalıntaş Tarafından Her Yıl Organize Edilen Halk Konserlerinin Bu Yılki Organizesi Muhteşem Oldu.

10.09.2013 Salı Günü Saat 15.00 De Kalıntaş Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Halk Konserinde Sanatçılara Eşlik Eden Davetliler Gönüllerince Eğlenerek Bir Gün Geçirdiler.

Türkan Can, Birsen Sömek Ve Gül Emre’nin Sahne Aldığı Konser Yaklaşık 3 Saat Sürdü.Yer Yer Boşlukların Olduğu Düğün Salonunda Sanatçıların Performansı İzleyicilerin Beğenisini Kazandı.Sanatçıların Söyledikleri Duygusal Şarkılarda Gözyaşlarına Hakim Olamayan İzleyiciler Hareketli Parçalarda İse Yerlerinden Kalkarak Bol Bol Oynadılar.

Bu Yıl Kalıntaş Düğün Salonunda Gerçekleşen Halk Konseri, Bir Önceki Yıllarda Gerçekleştirilen Konserlerden Daha Üzerinde Bir Konser Olduğu Gözlendi. Buna İstinaden Müslüm Gürses, Gökhan Güney Gibi Sanatçıları Halkla Buluşturan Kalıntaş Düğün Salonu Sahibi Kadir Kalıntaş, Kışa Doğru Kapalı Alanda Gerçekleştirecek Olduğu Bir Konserle Akçaabat Ve Trabzon’lulara Doyumsuz Bir Konser Hazırlayacak Olduklarını Söyledi.

IMG_1749

IMG_1805

IMG_1851

Güzel Mutlu Ve Huzurlu Bir Ortamda Gerçekleştirilen Geleneksel Kalıntaş Düğün Salonu Halk Konseri Bu Yılda Muhteşem Ötesi Övgülere Layık Görünürken Konsere Katılan Sanatçılar, Konsere Katılan İzleyicilerin Bazıları Ve Kalıntaş Düğün Salonu Çalışanları İle Birlikte Konser Sonunda Hatıra Fotoğrafı Çekilerek Bir Konseri Daha Noktalamış Oldular.

KONSERE SPONSOR OLAN FİRMA VE KİŞİLER

IMG_1865Civelek Petrol Ofisi Sahibi Hikmet Civelek, Aytemiz Yıldızlı 1,Yıldızlı 2 Petrol Ofisleri Sahibi Yaşar Erbaşaran, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Akgün İnşaat Malzemeleri(Akçakale),Akçaköy Belediyesi, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Doğanköy Beldesi Muhtarı Bitti Yazıcı, Tufan Pastaneleri Sahibi Fazlı Ertem, Kayalar Ekmek Fırını Sahibi Hakkı Ekici, S.K.Y Mühendislik Gökhan Gedikli, Başoğlu Dondurma Serhan Baş, Mhp Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Bambu Cafe Sahibi Celalattin Aydın(Akçakale),In Sponsorluğunda Gerçekleşen Halk Konserini Destekleyenlere Konser Sonunda Teşekkür Edildi.

Konserin Fotoğraflarına KÖKSAL USTAOĞLU'na Ait Facebook Sayfasından Bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim